Candy Cane Lane & Reason for the Season Clear Tiny Treat Box

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Candy Cane Lane & Reason for the Season Clear Tiny Treat Box

stampin sacha, clear tiny treat box

Het is een hele mond vol voor zo'n klein doosje, maar met een beetje creativiteit maakt de Clear Tiny Treat Box een grote indruk! Ik heb met Real Red Cardstock een binnenkant gemaakt met een klein strookje van het Candy Cane Lane Designer Series Paper (DSP) en van datzelfde DSP heb ik een tweetal super lieve huisjes uitgeknipt en opgeplakt.


candy cane lane designer series papertin of tags, this is for you

De tekst komt van de stempelset Tin of Tags, die perfect past bij de Tin of Tags Project Kit, maar die ook alleen als stempelset voor veel doeleinden geschikt is. Om het cadeau doosje af te maken heb ik gekozen voor de stempelset Reason for the Season met de bijbehorende Festive Flower Builder Punch, waarmee je prachtige bloemen kunt maken (niet alleen voor Kerst!).

poinsettia, kerstroos, festive flower builder punch

Ik heb voor de kerstroos (Poinsettia) Real Red en Old Olive Cardstock gebruikt en voor de stam Dazzling Diamonds Glimmer Paper. De blaadjes heb ik allemaal verkreukeld en de nerven zijn gestempeld met Crumb Cake inkt. Ook de randen heb ik met een Sponge Dauber wat kleur gegeven met Crumb Cake.

cadeau doosje met snoepje, gift box with treat

Ik vind het een erg lief doosje geworden, met een heerlijk snoepje erin (de goedkopere variant van de Ferrero Rocher). Maar natuurlijk kun je er ook iets anders in doen.

Afmetingen binnenkant doosje:

- Real Red Cardstock: 5,0 x 21,0 cm, scoren op 5,0 - 10,0 - 15,0 - 20,0 cm
- Candy Cane Lane DSP: 1,0 x 21,0 cm, idem scoren
- Real Red Cardstock (bodem doosje): 5,0 x 5,0 cm

Measurements inside box:

- Real Red Cardstock: 2" x 8-1/4", score at 2" - 4" - 6" - 8"
- Candy Cane Lane DSP: 3/8" x 8-1/4", score the same way
- Real Red Cardstock (bottem box): 2" x 2"

Although I do my very best to give you the correct measurements in inches, it could be that I make a mistake every once and a while. Please forgive me if I do.


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Product List

Geen opmerkingen