Candy Cane Lane White Gift Box met Kerstroos

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Candy Cane Lane White Gift Box met Kerstroos

stampin sacha, white gift box

Afgelopen week heb ik een bericht geplaatst over de Clear Tiny Treat Box en ik heb daar veel leuke reacties op gehad. Vandaag ga ik de White Gift Box decoreren. Deze heeft een plastic sleeve en is een maatje groter, dus ook erg leuk om mee aan de slag te gaan! Ik heb hiervoor ook het Candy Cane Lane Designer Series Paper gebruikt (al was dat in eerste instantie niet de bedoeling als je mijn video tutorial bekijkt).


candy cane lane designer series paperpoinsettia, reason for the season

Ook hier heb ik de Poinsettia (Kerstroos) weer terug laten komen. Deze keer heb ik de blaadjes niet verkreukeld, maar door het midden gescored. Zo krijgt de bloem ook dimensie, maar ziet deze er wat strakker uit. In het midden van de bloem heb ik een Metal Rimmed Pearl geplakt, wat erg mooi is!

aqua painter, soft sky achtergrond

De White Gift Box is gemaakt van papier met een gladde afwerking. Toch is het me gelukt om met een Aqua Painter een Soft Sky achtergrond te maken, de Poinsettia te stempelen en in te kleuren met de Stampin' Write Markers. Let hierbij wel op dat je dit met het nodige geduld moet doen en tussen alle stappen de inkt goed moet laten drogen. Je kunt ook een Heat Tool gebruiken, maar ik heb ervoor gekozen om dit niet te doen omdat het doosje dan wellicht wat gaat kromtrekken.

spread some christmas cheer

Dit zijn de beide doosjes. Ik vind ze allebei erg leuk geworden! Wil je zien hoe ik de White Gift Box heb gemaakt? Dan kun je de video tutorial hieronder bekijken (die vanwege mijn blooper weer eens anders verliep dan gepland).

Tutorial:Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Ik wil ook nog even de aandacht vragen voor de nieuwe Stitched Shapes Framelits, die sinds 1 november te bestellen zijn! En omdat een aantal stempelsets erg mooi te combineren zijn met deze framelits, zijn deze tot en met 30 november met een korting van maar liefst 25% te bestellen. Voor meer info kun je mijn blogbericht van 27 oktober hier bekijken. Wil je naar aanleiding van dit bericht een bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je!
Product List

Geen opmerkingen