Cookie Cutter Christmas & Candy Lane Cane Kerstkaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Cookie Cutter Christmas & Candy Lane Cane Kerstkaart

stampin sacha, cookie cutter christmas

Eén van mijn favorieten van dit seizoen is de Cookie Cutter Christmas stempelset met bijbehorende Cookie Cutter Builder Punch (als bundle met 10% korting te bestellen!). En het Candy Cane Lane Designer Series Paper (DSP) vind ik ook prachtig. Dus deze week heb ik een paar leuke projecten om te laten zien!


candy cane lane designer series paperrendieren, reindeer

Voor deze kaart heb ik een strook van het Candy Cane Lane DSP gesneden op die manier dat de snoepjes precies goed uitkomen, over de gehele lengte van de kaart. Tussen de Crumb Cake laag met de rendieren en het Designer Series Paper zit een klein randje Early Espresso, zodat alles goed tot zijn recht komt.

simpele kerstkaart, simple christmas card

Je kunt deze kaart zo simpel of zo uitgebreid maken als je zelf wil. Je kunt één of alle rendieren embossen met goud of koper emboss poeder en/of de tekst. Je kunt wat meer embellishments toevoegen. Ik heb er deze keer voor gekozen om het simpel te houden omdat het Designer Series Paper al heel veel doet.

Voor vrijdag staat er nog een hele leuke video tutorial gepland met de nieuwe Stitched Shapes Framelits! Nu heb ik alleen de pech dat onze computer kapot is én dat ik mijn oude vertrouwde video editing programma heb moeten verruilen voor een nieuw, meer ingewikkeld programma, dus ik hoop dat ik de video tutorial op tijd online heb!

Afmetingen kaart centimeters:

- Crumb Cake basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Candy Cane Lane DSP strook (2 x): 14,5 x 3,0 cm
- Early Espresso strook (2 x): 14,5 x 2,5 cm
- Crumb Cake laag: 14,5 x 5,7 cm

Measurements card inches:

- Crumb Cake card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Candy Cane Lane DSP strip (2 x): 5-1/2" x 1-1/4"
- Early Espresso strip (2 x): 5-1/2" x 1"
- Crumb Cake layer: 5-1/2" x 2-1/4"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Product List

Geen opmerkingen