Een nieuwe mijlpaal: 1.000 abonnees op YouTube!

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Een nieuwe mijlpaal: 1.000 abonnees op YouTube!


In september 2015 begon ik met mijn YouTube kanaal, erg voorzichtig nog, in de woonkamer met een camera die totaal niet geschikt was voor het filmen van mijn video's. Maar ik zette door, kreeg hulp van mijn lieve man Frans, kreeg zelfs mijn eigen knutselkamer en vandaag kan ik zeggen dat ik weer een nieuwe mijlpaal heb gehaald: 1.000 abonnees op mijn YouTube kanaal! Hoe geweldig is dat?!

Ik wil natuurlijk mijn trouwe kijkers bedanken dat ze mijn video's hebben gekeken en zijn blijven kijken, mét en zonder bloopers, met af en toe kletsende papegaaien op de achtergrond en noem maar op! En ook ben ik erg blij met mijn nieuwe abonnees!

Ik hoop dat ik jullie nog heel lang mag blijven inspireren met mijn video tutorials!


Geen opmerkingen