Stampin' Up! Every Day Jars & Candy Cane Christmas schudkaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Every Day Jars & Candy Cane Christmas Kerstkaart


We blijven nog even in de kerstsfeer met deze mooie kerstkaart, gemaakt met de Every Day Jars Framelits, de Candy Cane Christmas stempelset en de Wondrous Wreath stempelset voor de tekst. De Whisper White basiskaart heb ik geëmbossed met de Pine Bough Embossing Folder.Omdat deze kaart maar één laag heeft, heb ik ervoor gekozen om wat extra's te doen in de vorm van een schud element. Het kleine potje heb ik gewoon opgeplakt, maar de grote pot heb ik opgeplakt met de Foam Adhesive Strips. Deze heb ik één keer uitgesneden in Garden Green (ook de binnenkant van de pot heb ik natuurlijk uitgesneden) en één keer met Window Sheet.


Ik heb de kleine afbeeldingen van de Candy Cane Christmas stempelset meerdere keren gestempeld in de kleuren Garden Green, Cherry Cobbler en Delightful Dijon en met de hand uitgeknipt. Het deksel heb ik weer in Cherry Cobbler gestempeld en uitgesneden en ik heb er een klein detail aan toegevoegd met het 1/8" Gold Ribbon.

Afmetingen kaart centimeters:

- Whisper White basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Garden Green banner: 8,0 x 3,5 cm
- Whisper White banner: 7,5 x 3,0 cm

Measurements card inches:

- Whisper White card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Garden Green banner: 3-1/8" x 1-3/8"
- Whisper White banner: 2-7/8" x 1-1/8"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog of het zien van mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Product List

Geen opmerkingen