Stampin' Up! Pop of Pink Cutie Pie

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Pop of Pink Cutie Pie

stampin sacha, pop of pink, cutie pie

Na een aantal kerst projecten vond ik het tijd voor een heel ander project, een speciaal project voor mij! Wanneer dit bericht online gaat, zitten wij in Engeland bij Lea en haar gezin. Lea Denton, ook wel bekend als The Crafty Spark heb ik leren kennen door Stampin' Up! en ze is inmiddels een vriendin voor het leven en dit weekend was onze allereerste live ontmoeting!


gift box voor Leawindow sheet voor sneak peek

Omdat Lea net zo'n chccolademonster is als ik, heb ik deze leuke Cutie Pie gemaakt met het Pop of Pink Specialty Designer Series Paper. Uit de bovenkant heb ik een stuk gesneden (deze thinlit zit bij de set) en daar heb ik een stukje Window Sheet geplakt om een kleine 'sneak peek' te geven.

label met love you lots stempelset

Met de Love You Lots stempelset heb ik een klein labeltje gemaakt en deze heb ik met het 1/8" Silver Ribbon vastgemaakt. Omdat de chocolaatjes vrij groot zijn passen er maar twee in, maar het gaat om het idee. Ik hoop dat Lea het leuk zal vinden!

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Let op: tot en met 30 november zijn een aantal geselecteerde stempelsets in de aanbieding. Wil je hier nog gebruik van maken, dan verzorg ik heel graag jouw bestelling! 


25% korting tot 30 november 2016


Product List

Geen opmerkingen