Stampin' Up! Pretty Pines cadeauzakje

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Pretty Pines cadeauzakje

stampin sacha, christmas pines cadeauzakje, gift bag

Voor vandaag heb ik een super leuk cadeau zakje gemaakt met de Presents & Pinecones Designer Series Paper (DSP), de Pretty Pines Framelits, de Stitched Shapes Framelits en de Teeny Tiny Sentiments stempelset.


pretty pines framelits, stitched shapes framelitsmint macaron stitched shapes circle

Ik heb gekozen voor dezelfde kleuren als de kleuren van het Designer Series Paper. Voor mijn voorbeeld heb ik een Early Espresso stitched circle gebruikt, maar die heb ik vervangen voor een Mint Macaron stitched circle omdat dat veel mooier uitkomt.

early espresso pine cone, merry christmas

Ik heb een lolly in het zakje gedaan, maar je kunt er natuurlijk allerlei leuke dingen in doen. Het resultaat is erg leuk geworden, zeker met de belly band! Als je wil zien hoe ik dit cadeau zakje heb gemaakt, dan kun je hieronder de video tutorial bekijken.

Template:

template pretty pines cadeauzakje / gift bag

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of het zien van mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.


Product List

Geen opmerkingen