Rudolf's foto selfie

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Rudolf's foto selfie

stampin sacha, cookie cutter christmas kerstkaart

Deze week stond in het teken van mijn favoriete stempelset Cookie Cutter Christmas met de bijbehorende Cookie Cutter Builder Punch. Voor vandaag heb ik nog een vrij eenvoudige, maar grappige kerstkaart 'Rudolf's foto selfie'.


foto frame met layering squares framelitsrudolf's foto selfie

Bij deze kaart heb ik een rechthoek gesneden en daaruit een vierkant gesneden met de Layering Squares Framelits. Hierin heb ik Rudolf twee keer gestempeld. Door het fotoframe met Stampin' Dimensionals op te plakken, krijgt de kaart wat extra dimensie.

warm heartfelt greetings for a very merry christmas

Door de geweien heen heb ik lampjes gestempeld. Hier was ik achteraf niet zo tevreden over, maar ik heb het toch maar zo gelaten. Het strikje komt van de collectie van vorig jaar, maar er is natuurlijk genoeg keuze uit de huidige collectie!

Afmetingen kaart centimeters:

- Whisper White kaartbasis: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Real Red laag: 14,0 x 10,0 cm
- Whisper White laag: 13,5 x 9,5 cm
- Rechthoek foto: 10,0 x 8,0 cm
- Vierkant foto: 6,7 x 6,7 cm

Measurements card inches:

- Whisper White card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Real Red layer: 5-1/4" x 4"
- Whisper White layer: 5" x 3-3/4"
- Rectangle photo: 4" x 3-1/8"
- Square photo: 2-5/8" x 2-5/8"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog of het zien van mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.


Product List

Geen opmerkingen