Stampin' Up! Jolly Friends kerstkaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Jolly Friends kerstkaart

stampin' sacha jolly friends kerstkaart, christmas card

Nog een paar weken en dan is het weer zover: Kerstmis! Op Facebook zag ik een ontzettend leuke kaart voorbij komen, waar ik de inspiratie voor deze kaart vandaan heb. De kaart is gemaakt met de Jolly Friends stempelset en de bijbehorende Jolly Hat Builder Punch. Helaas weet ik de naam van de maakster van de kaart niet meer (als je je meldt, zet ik je naam er alsnog bij).


jolly hat builder punch, jolly friends stempelset (stamp set)rendier met kerstmuts op gewei, reindeer with christmas hat on antlers

Voor de basiskaart heb ik Very Vanilla gebruikt, met Early Espresso panelen en Pool Party accenten. Op de basiskaart heb ik sterretjes geëmbossed door deze eerst te stempelen in Versamark, daarna in Pool Party (wel steeds schoonmaken na het stempelen, voor je weer de Versamark gebruikt!) en voor het embossen heb ik glitter emboss poeder gebruikt. Zo krijg je glitter sterretjes in de kleur. Dit kan geen kwaad voor je ink pads.

it's time to deck the halls

Het eindresultaat is erg leuk en de tekst past perfect bij de kaart! De tekst komt van de stempelset Merry Mice.

Afmetingen kaart centimeters:

- Very Vanilla basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Early Espresso panelen: (3 x) 3,3 x 6,3 cm
- Very Vanilla panelen: (3 x) 3,0 x 6,0 cm

Measurements card inches:

- Very Vanilla card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Early Espresso panels: (3 x) 1-1/2" x 2-7/8"
- Very Vanilla panels: (3 x) 1-3/8" x 2-3/4"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.


happy stamping! xxx sacha
Product List (Iridescent Ice Stampin' Emboss Powder = retired)

Geen opmerkingen