Stitched Shapes Framelits & Pretty Kitty

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stitched Shapes Framelits & Pretty Kitty


De Stitched Shapes Framelits Dies die onlangs vervroegd zijn uitgekomen zijn geweldig! Dat laat deze eenvoudige kaart wel zien, die ik met de Pretty Kitty stempelset heb gemaakt. De stitched look maakt de kaart echt af en geeft de indruk alsof er heel wat meer werk in de kaart zit.Ik heb gebruik gemaakt van de Crumb Cake Note Cards & Envelopes. Met de Triple Banner Punch heb ik een banner gemaakt met het Pool Party papier uit het Subtles Designer Series Paper Stack. De Stitched Shapes Framelits heb ik gecombineerd met de Layering Circles Framelits. Zoals je ziet heb ik ook een scalloped circle gebruikt in de kleur Pink Pirouette. Het zijn allemaal (Subtles) kleurtjes die ook in het bloempotje voorkomen. Alleen de blaadjes heb ik gekleurd met Emerald Envy.


Op deze foto kun je mooi zien wat voor een prachtige details de Stitched Shapes Framelits kunnen geven aan een eenvoudige kaart! Ik ben erg te spreken over deze framelits en zal ze heel vaak gaan gebruiken! Hieronder laat ik de flyer nog een keer zien met de informatie. Mocht je de framelits willen bestellen, dan kun je dat laten weten via de mail. Ik verzorg graag jouw bestelling.


Afmetingen kaart centimeters:

- Crumb Cake Note Cards & Envelopes
- Pool Party DSP Banner: 5,0 x 12,5 cm
- Very Vanilla Stitched Shapes Cirkel: 6,1 cm
- Pink Pirouette Scalloped Cirkel: 6,5 cm
- Vellum Cardstock Stitched Shapes Cirkel: 7,4 cm

Measurements card inches:

- Crumb Cake Note Cards & Envelopes
- Pool Party DSP Banner: 2" x 4-7/8"
- Very Vanilla Stitched Shapes Circle: 2-3/8"
- Pink Pirouette Scalloped Circle: 2-9/16"
- Vellum Cardstock Stitched Shapes Circle: 2-7/8"


Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Product List

Geen opmerkingen