Stampin' Up! Dragonfly Dreams Bureaukalender

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Dragonfly Dreams Bureaukalender


Eén van mijn favoriete bundles uit de nieuwe Lente-Zomer Catalogus 2017 is de Dragonfly Dreams Bundle. De stempelset is al geweldig, maar de thinlits zijn helemaal prachtig en gedetailleerd! Met het nieuwe jaar voor de deur leek het me leuk om een bureaukalender te maken.Ik heb hiervoor ook het Serene Scenery Designer Series Paper Stack en de Layering Love stempelset uit de Jaarcatalogus gebruikt, want die moeten we natuurlijk ook niet vergeten! De kalender heb ik van internet gehaald, al was dat wel even zoeken. Wellicht zijn deze ook gewoon te koop. Ik heb twee versies gemaakt: één met Crumb Cake vleugels, één met een licht gestempelde achtergrond en lichte vleugels. De bloemetjes achter de kalender komen van de So In Love stempelset.


Ik ben erg blij met het resultaat. De kalender past gemakkelijk in een enveloppe, als je iemand wil verrassen.

Afmetingen kalender centimeters:

- Mint Macaron basis: 10,5 x 29,0 cm, scoren op 14,5 cm
- Mint Macaron voet:  10,5 x 7,0 cm, scoren op 1,0 - 3,5 - 6,0 cm
- Serene Scenery DSP laag: 10,0 x 14,0 cm
- de andere lagen zijn afhankelijk van de kalender die je gebruikt

Measurements calendar inches:

- Mint Macaron base: 4-1/4" x 11", score at 5-1/2"
- Mint Macaron foot:  4-1/4" x 2-3/4", score at 3/8" - 1-3/8" - 2-3/8"
- Serene Scenery DSP layer: 4" x 5-1/4"
- the other layers are depending on what calendar you'll use

Although I do my very best to give you the correct measurements, it could be that I make a mistake sometimes. Please forgive me if I do so!


Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.
Product List (Iridescent Ice Stampin' Emboss Powder = retired)

Geen opmerkingen