Stampin' Up! Here's to Cheers Kerst Label

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Here's to Cheers Kerst Label

stampin sacha, here's to cheers kerst label

Met de feestdagen worden er heel wat heerlijke flessen wijn en andere soorten drank cadeau gegeven. Met de Here's to Cheers stempelset met bijbehorende Cheerful Tags Framelits Dies (als bundle te koop met 10% korting!) kun je op een gemakkelijke en hele leuke manier een mooi label maken om aan je fles te hangen. Ik heb dit gedaan in combinatie met de Merry Mice stempelset.


merry christmas met teeny tiny sentiments stempelset3/8" silky taffeta ribbon combo pack

In mijn voorbeeld (linker foto) heb ik lint gebruikt en deze geknoopt. Ook heb ik een tekst toegevoegd met de Teeny Tiny Sentiments stempelset en deze heb ik uitgeponst met de Classic Label Punch. In mijn video heb ik een strik gemaakt. Het lint zit in een duo pak (Cherry Cobbler en Emerald Envy).

label met strik en label met knoop en tekst

Deze labels zijn zo gemakkelijk te maken en met de bijpassende stempelset geschikt voor vele gelegenheden. Ik ben benieuwd welk label jullie het mooiste vinden? Degene met de knoop en de tekst, of degene met de strik zonder tekst?

fles wijn met kerst label

Met de Here's to Cheers bundle kun je altijd gemakkelijk en op een hele leuke manier een fles wijn of iets dergelijks omtoveren tot een leuk cadeau!

Afmetingen label:

- This Christmas Designer Series Paper: 6,1 x 2,5 cm
- Crumb Cake cirkel: 4,2 cm

Measurements tag:

- This Christmas Designer Series Paper: 2-3/8" x 1"
- Crumb Cake circle: 1-5/8"

Video tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Tot en met 3 januari 2017 is er een eindejaars sale bij Stampin' Up met kortingen tot wel 60%! Klik op de foto om naar de aanbiedingen te gaan!

sale 60% off

Product List

Geen opmerkingen