Stampin' Up! Here's to Cheers & Large Numbers Champagnefles

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Here's to Cheers & Large Numbers Champagnefles

stampin sacha, here's to cheers en large numbers champagnefles

Om het jaar af te sluiten heb ik dit kleine flesje champagne aangekleed met de Here's to Cheers bundle, de Large Numbers Framelits en de Teeny Tiny Sentiments stempelset. Ik heb wat aanpassingen gedaan aan het label. Ik heb de onderkant korter gemaakt en ik heb de opening voor de fles wat kleiner gemaakt zodat het label wat hoger kwam te zitten.


champagnefles 2017happy new year

De fles zelf heb ik bekleed met Crumb Cake Cardstock, met daarop een laag Basic Black Cardstock. Deze heb ik geëmbossed met Gold Stampin' Emboss Powder. Ik heb hiervoor de spikkels van de Gorgeous Grunge stempelset gebruikt. De nummers 2017 heb ik uitgesneden met Gold Glimmer Paper. De tekst op het label en 'Happy New Year' zijn ook met goud geëmbossed.

here's to sparkling season

Helaas had ik geen Gold Satin Ribbon, maar het lint wat ik heb gebruikt was een goede vervanger (deze is helaas niet meer verkrijgbaar). Omdat elk flesje andere afmetingen heeft, ga ik geen afmetingen vermelden. Het is een kwestie van een strook papier om het flesje heen rollen en wat extra ruimte aanhouden om het vast te plakken. Ook is het het mooiste om de kleuren af te stemmen op het flesje, zoals ik ook heb gedaan.
Product List

Geen opmerkingen