Stampin' Up! Lente-Zomer Catalogus 2017: Lift Me Up Z-Fold Kaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Lente-Zomer Catalogus 2017: Lift Me Up Z-Fold Kaart

stampin sacha, z-fold kaart

Voor vandaag heb ik een mooie Z-Fold kaart gemaakt met de Lift Me Up stempelset en bijbehorende Up & Away Thinlits (als bundle verkrijgbaar met 10% korting!). Deze bundle komt uit de nieuwe Lente-Zomer Catalogus 2017, die weer boordevol mooie producten staat.


carried away designer series paper

Dit is de kaart die ik had voorbereid. Puntje van (zelf)kritiek is dat de tekst wat moeilijker leesbaar is vanwege de kleurtjes in het Carried Away Designer Series Paper. Vandaar dat ik voor mijn video tutorial een ander design heb gekozen.

lift me up bundle van stampin upgedetailleerde luchtbalonnen

Een Z-Fold kaart is super leuk om te krijgen én te maken en ziet er moeilijker uit dan het is. Toch heb ik een video tutorial gemaakt om stap voor stap uit te leggen hoe je deze kaart kunt maken. Het Designer Series Paper komt uit de Sale-A-Bration brochure en kun je gratis uitzoeken bij een besteding vanaf € 60,00 vanaf 4 januari a.s.! Meer hierover kun je lezen onder het tabblad 'Online shop'.

hope your day is on cloud nine, happy birthday

De bundle is ontzettend mooi en vooral de grote luchtballon is gedetailleerd en weer voor vele doeleinden geschikt.

Afmetingen kaart centimeters:

- Night of Navy basiskaart: 29,0 x 12,0 cm, scoren op 14,5 cm en het voorste paneel op 7,25 cm (ofwel één keer door de helft en het voorste paneel nogmaals door de helft)
- Night of Navy strook: 29,0 x 5,0 cm, hetzelfde scoren als de basiskaart
- Carried Away DSP lagen basiskaart: (1 x) 14,0 x 11,5 cm en (2 x) 6,75 x 11,5 cm
- Carried Away DSP lagen strook: (1 x) 14,0 x 4,5 cm en (2 x)  6,75 x 4,5 cm

Measurements card inches:

- Night of Navy card base: 11-1/2" x 4-3/4", score at 5-3/4" and the front panel on 2-3/8" (or fold your card base in half once and the front panel in half again)
- Night of Navy strip: 11-1/2" x 2", score the same way as the card base
- Carried Away DSP layers card base: (1 x) 5-1/2" x 4-1/2" and (2 x) 2-1/8" x 4-1/2"
- Carried Away DSP layers strip: (1 x) 5-1/2" x 1-3/4" and (2 x) 2-1/8" x 1-3/4"

Although I do my very best to give you the correct measurements, it could be that I make a mistake sometimes. Please forgive me if I do so!

Video tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Voor meer informatie over de Sale-A-Bration, ga naar het tabblad 'Catalogussen' en dan 'Sale-A-Bration 2017' of mail mij. Ik leg je graag uit hoe een en ander in zijn werk gaat!

Product List

2 opmerkingen