Stampin' Up! Mixed stempelsets kerstkaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Mixed stempelsets kerstkaart

stampin sacha, mixed stempelsets kerstkaart

 Voor vandaag heb ik een kerstkaart met wel een hele mix van stempelsets, namelijk: Here's to Cheers (tekst), Christmas Pines (kersttak), Merry Mice (de muisjes), Cozy Critters (kerstballen en pakjes) en het kleine stempelsetje van de Hello December 2016 Project Life Accessory Pack (voor de gele stippeltjes achter de tekst).


merry mice stempelsetkerstballen van de cozy critters stempelset met rhinestone

Ik vond het leuk om een verhaaltje te vertellen met mijn kerstkaart en ik denk dat dat aardig gelukt is. Het laat zien hoe veelzijdig de stempelsets van Stampin' Up! zijn. Dat je bijvoorbeeld met de Here's To Cheers stempelset, die hoort bij de Cheerful Tags Framelits voor het maken van labels, niet alleen labels hoeft te maken, maar ook mooie teksten kunt maken voor kaarten. En dat je alle stempelsets super leuk kunt combineren!

christmas pines (kersttak) met kerstballenmerry mice ingekleurd met stampin' write markers

Ik heb de muisjes ingekleurd met de Stampin' Write Markers in de kleuren: Pool Party, Island Indigo, Pear Pizzaz, Blushing Bride, Pink Pirouette, Crumb Cake, Sahara Sand, Crushed Curry, Garden Green, Real Red en Emerald Envy. Een aantal van deze kleuren heb ik ook gebruikt voor de kerstballen en de pakjes.

christmas pines, merry mice, here's to cheers

Ik vind het eindresultaat erg leuk geworden! Het is één van mijn favoriete kerstkaarten die ik dit jaar heb gemaakt (althans, dat vind ik zelf). Ik had een bepaalde sfeer voor ogen met deze kaart en dat is goed gelukt.

Afmetingen kaart centimeters:

- Emerald Envy basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Very Vanilla laag: 14,0 x 10,0 cm
- Very Vanilla inleg: 14,0 x 10,0 cm
- Very Vanilla cirkel: 1-1/2"
- Real Red stitched cirkel: 4,8 cm

Measurements card inches:

- Emerald Envy card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Very Vanilla layer: 5-1/4" x 4"
- Very Vanilla insert: 5-1/4" x 4"
- Very Vanilla circle: 1-1/2"
- Real Red stitched circle: 1-7/8"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Tot en met 3 januari 2016 kun je profiteren van de eindejaars sale met kortingen tot wel 60%! Wees er snel bij want op=op! Klik op de foto om naar de aanbiedingen te gaan.

stampin sacha, stampin up 60% off


Product List

Geen opmerkingen