Stampin' Up! Presents & Pinecones cadeaudoosje met verrassingsflap

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Presents & Pinecones cadeaudoosje met verrassingsflap

presents & pinecones cadeaudoosje met verrassingsflap

Kerstmis draait om de liefde, bij elkaar zijn en natuurlijk ook een beetje om cadeautjes. Vandaar mijn cadeaudoosje met het Presents & Pinecones Designer Series Paper en de Here's for Cheers stempelset voor de tekst. Het doosje heeft een verrassingsflap die openvalt als je het doosje openmaakt. Om ervoor te zorgen dat de snoepjes er niet uitvallen, heb ik een stuk Window Sheet achter de flap geplakt met dezelfde tekst als op het doosje.


here's for cheers stempelsetcozy critters stempelset

De basis van het doosje is gemaakt met Mint Macaron Cardstock. De kleurencombinatie met het Designer Series Paper vind ik erg mooi en fris. Als de flap naar voren valt komen de snoepjes tevoorschijn die worden tegengehouden door de Window Sheet. De flap zelf heeft ook nog een kleine verrassing. De vos komt van de (hostess) stempelset Cozy Critters.

window sheet met tekst in stazon inktjust spreading cheer this christmas

De Window Sheet heb ik gestempeld met Stazon inkt. Deze heb ik geruime tijd laten drogen voordat ik de Window Sheet heb gescored, zodat de inkt niet uitgeveegd werd.

mint macaron cadeaudoosje met emerald envy strik

De cirkel met de tekst had ik in mijn video eerst op het deksel geplakt, maar omdat ik er ook nog een strik omheen wilde doen, vond ik het achteraf gezien toch mooier om de tekst op de voorkant te plakken. Zo zijn alle versieringen mooi verdeeld.

De inspiratie voor dit doosje heb ik te danken aan één van mijn klantjes. Van haar kreeg ik voor de 10e trouwdag van mij en Frans een heel mooi geschenkdoosje. Super lief en daardoor kwam ik op het idee voor dit doosje!

Afmetingen doosje centimeters:

- Mint Macaron basis doosje: 21,0 x 12,0 cm, scoren op de lange zijde op 5,0 - 10,0, - 15,0 - 20,0 cm en scoren op de korte zijde op 4,0 cm en op 5,0 cm op het 2e paneel vanaf de plakstrook gezien (zie template)
- Mint Macaron basis deksel: 9,2 x 9,2 cm, scoren op 2,0 cm op alle zijden
- Presents & Pinecones panelen: (1 x) 4,5 x 4,5 voor het deksel, (3 x) 4,5 x 7,5 en (1 x) 4,5 x 6,5 voor het doosje
- Window sheet: 7,0 x 8,0 cm, score op korte zijde (7,0 cm) op 1,0 cm op beide zijden
- Emerald Envy cirkel: 1-3/4"
- Mint Macaron cirkel: 1-1/2"

Measurements box inches:

- Mint Macaron box base: 8-1/4" x 4-3/4", score on the long side at 2" - 4" - 6" - 8" and on the short side at 1-1/2" and at 1-7/8" on the second panel from the gluestrip (see template)
- Mint Macaron lid: 3-5/8" x 3-5/8", score at 3/4" on all sides
- Presents & Pinecones panels: (1 x) 1-3/4" x 1-3/4" for the lid, (3 x) 1-3/4" x 3" and (1 x) 1-3/4" x 2-3/4"
- Window Sheet: 2-3/4" x 3-1", score on the short side (2-3/4" at 3/8" on both sides)
- Emerald Envy circle: 1-3/4"
- Mint Macaron circle: 1-1/2"

Although I do my very best to give you the correct measurements in inches, it could be that I make a mistake every now and then. Please forgive me if I do so.

Template:

template presents & pinecones basis cadeaudoosje stampin sacha

template presents & pinecones deksel cadeaudoosje stampin sacha

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Eindejaars sale bij Stampin' Up! tot en met 3 januari 2017 met kortingen tot wel 60%, zolang de voorraad strekt! Klik op de foto om naar mijn shop te gaan.
Product List

2 opmerkingen

  1. Very cute box!! Thank you for the inches and translate button too :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thank you so much Mary and you're very welcome! xx

    BeantwoordenVerwijderen