Stampin' Up! Sneak Peek #1: Hey, Chick grappige kerstkaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Sneak Peek #1: Hey, Chick grappige kerstkaart

stampin sacha, hey chick stempelset

Voor vandaag heb ik een sneak peek van de Hey, Chick stempelset uit de Sale-A-Bration catalogus 2017 én een sneak peek uit de Lente-Zomer catalogus 2017, welke beiden van start gaan op 4 januari 2017! Uit de Lente-Zomer Catalogus heb ik de Watercolor Pencils gebruikt en de Hexagons Dynamic Embossing Folder voor de achtergrond.


grappige kerstkaart met Foxy Friends, Snow Place en Hey, Chick stempelsetsachtergrond met de hexagons dynamic embossing folder

Ik hou van grappige kerstkaarten, zoals een aantal van jullie inmiddels wel weten, en het gewei komt van de stempelset Foxy Friends en het strikje van de stempelset Snow Place. Ik heb de kip ingekleurd met de nieuwe Watercolor Pencils, waar ik erg tevreden over ben. Ik hoop dat er nog veel meer nieuwe kleurtjes in de collectie zullen komen!

merry christmas

Ik ben erg blij met het eindresultaat en ik hoop dat ik met deze kerstkaart een lach op vele gezichten kan toveren. Want ondanks dat Kerstmis voor de meeste mensen een hele mooie tijd is - en ook moet zijn - de kerstdagen kunnen ook gepaard gaan met verdriet en dubbele gevoelens.

hey, chick stempelset sale-a-bration 2017

Is het geen geweldige stempelset? Vanaf 4 januari 2017 kun je bij elke besteding van € 60,00 een gratis product uit de Sale-A-Bration Catalogus uitzoeken. Dus bestel je voor € 120,00 aan producten (exclusief verzendkosten) mag je twee producten uitzoeken, etc. De nieuwe Lente-Zomer Catalogus staat boordevol prachtige, nieuwe producten en de Sale-A-Bration Catalogus is daar nog eens super goed op afgestemd. Heb je hier nog vragen over, of wil je meer weten over hoe het werkt? Ik sta graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden, of jouw bestelling voor je te verzorgen.

Afmetingen kaart centimeters:

- Whisper White basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Old Olive laag: 12,0 x 10,0 cm
- Whisper White cirkel: 7,4 cm
- Real Red scalloped cirkel: 7,7 cm

Measurements card inches:

- Whisper White card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Old Olive layer: 4-3/4" x 4"
- Whisper White circle: 2-15/16"
- Real Red scalloped circle: 3-1/16"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Eindejaars sale bij Stampin' Up! tot en met 3 januari 2017 met kortingen tot wel 60%, zolang de voorraad strekt! Via de tab 'shop' in het menu van mijn blog kun je naar mijn 24/7 shop gaan, maar je mag me ook altijd mailen.

eindejaars sale bij stamping up met tot 60% korting
Product List

Geen opmerkingen