Stampin' Up! Sneak Peek #1 (vervolg): Hey, Chick kerstkaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Sneak Peek #1 (vervolg): Hey, Chick kerstkaart

stampin sacha, sale-a-bration sneak peek 2017

Afgelopen zondag heb ik bovenstaande kerstkaart gemaakt met onder andere de Sale-A-Bration stempelset Hey, Chick en de Hexagons Dynamics Embossing Folder uit de nieuwe Lente-Zomer Catalogus, die op 4 januari uitkomt. Ik heb erg leuke reacties op deze kaart gehad en daarom heb ik nog een paar versies gemaakt met de Cable Knit Dynamics Embossing Folder en de Snow Place stempelset.


hey,chick stempelset en snow place stempelsetachtergrond met cable knit dynamic embossing folder

Ik heb de kip deze keer het mutsje gegeven van de Snow Place stempelset en ik heb haar ingekleurd met de Aqua Painters. In plaats van de Metallic Enamel Shapes heb ik sterretjes gestempeld in de kleur Daffodil Delight.

snow way it's christmas already

Ik heb de kaarten zowel in staand als liggend formaat gemaakt en ik heb verschillende accessoires gebruikt.

kip met kerstmuts op

De glitter tape die je bij deze kaart ziet is van de Sale-A-Bration 2016. Zonde om niet te gebruiken toch? Ik hoop dat ik jullie met deze kaarten ook weer kan inspireren!

Afmetingen kaart centimeters:

- Whisper White basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Real Red laag: 14,0 x 10,0 cm
- Early Espresso scalloped cirkel: 7,7 cm
- Watercolor Paper cirkel: 7,4 cm

Measurements card base:

- Whisper White card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Real Red layer: 5-1/4" x 4"
- Watercolor Paper circle: 2-15/16"
- Real Red scalloped circle: 3-1/16"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Eindejaars sale bij Stampin' Up! tot en met 3 januari 2017 met kortingen tot wel 60%, zolang de voorraad strekt! Via de tab 'shop' in het menu van mijn blog kun je naar mijn 24/7 shop gaan, maar je mag me ook altijd mailen.

eindejaars sale bij stampin up met kortingen tot 60%

Product List

Geen opmerkingen