Stampin' Up! Sneak Peek #2: Window Box meets Thoughtful Branches

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Sneak Peek #2: Window Box meets Thoughtful Branches


Naast mannenkaarten zijn ook condoleancekaarten voor velen moeilijk om te maken. Maar helaas hoort ook dit bij het leven. Vandaag een sneak peek uit de nieuwe Lente-Zomer Catalogus 2017 waarbij ik de Window Box Thinlits (samen met de stempelset Window Shopping een bundle) heb gebruikt om mijn kaart te maken. Ook de bundle Thoughtful Branches heb ik gebruikt.Ik heb een Very Vanilla basiskaart en laag gebruikt met slechts twee kleuren: Crumb Cake en Delightful Dijon. Met de Sponge Brayers heb ik deze twee kleuren op de basiskaart aangebracht zodat deze door de uitgesneden thinlit heen schijnen.


De blaadjes heb ik gestempeld en uitgesneden met de Thoughtful Branches bundle. Ik heb de blaadjes eerst beïnkt met Delightful Dijon en daarna de randen met Crumb Cake om het tweekleurige effect te bereiken. Let wel op dat je tussendoor elke keer je stempel schoonmaakt. Ga ook nooit van donker naar licht wanneer je tweekleurig stempelt, maar altijd van licht naar donker. De tekst heb ik gestempeld in Crumb Cake.

Afmetingen kaart centimeters:

- Very Vanilla basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Very Vanilla laag: 14,0 x 10,0 cm

Measurements card inches:

- Very Vanilla card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Very Vanilla layer: 5-1/4" x 4"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Eindejaars sale bij Stampin' Up! tot en met 3 januari 2017 met kortingen tot wel 60%, zolang de voorraad strekt! Via de tab 'shop' in het menu van mijn blog kun je naar mijn 24/7 shop gaan, maar je mag me ook altijd mailen.


Product List

Geen opmerkingen