Stampin' Up! Stitched With Cheer Project Kit

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stitched With Cheer Project Kit

stitched with cheer project kit

Dat de Kerst eraan komt is natuurlijk ontzettend leuk, maar niet iedereen is even creatief of schudt zo een aantal kaarten uit de mouw. Voor deze mensen is de Stitched With Cheer Project Kit dé uitkomst! En als je ook nog eens van borduren houdt heb je helemaal de goede kit te pakken. Met deze kit heb je alle materialen in huis om super mooie kerstkaarten te maken (stempelset is niet inbegrepen).


season of joy van de christmas pines stempelsetchristmas cheer van de tin of tags stempelset

Ook al heb je de bijbehorende stempelset niet, je kunt ook andere teksten gebruiken, zoals ik heb gedaan met de stempelsets Tin of Tags en de Christmas Pines. In de kit zitten ook enveloppen met envelope liners. Omdat ik deze nooit gebruik, heb ik de envelope liner weer gebruikt voor een andere kaart!

stampin sacha, mannelijke kerstkaart

Ik wilde hiermee een simpele, mannelijke kerstkaart maken. Voor de tekst heb ik de Here's to Cheers stempelset gebruikt, voor de ovalen de Stitched Shapes Framelits (ik ben zo blij met deze framelits!) en de takjes heb ik uitgesneden met de Pretty Pines Thinlits. Ik vind het resultaat erg leuk en zoals ik het voor ogen had!

Afmetingen laatste kaart centimeters:

- Crumb Cake basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Basic Black laag: 14,0 x 10,0 cm
- Stitched With Cheer laag: 13,0 x 9,0 cm
- Basic Black stitched ovaal: 8,4 cm
- Crumb Cake stitched ovaal: 7,1 cm

Measurements last card inches:

- Crumb Cake card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Basic Black layer: 5-1/4" x 4"
- Stitched With Cheer layer: 5" x 3-3/4"
- Basic Black stitched oval: 3-5/16"
- Crumb Cake stitched oval: 2-13/16"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.
Product List

Geen opmerkingen