-->

Stampin' Up! Warmth & Cheer Kerstkaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Warmth & Cheer Kerstkaart

stampin-sacha-warmth-and-cheer

Vandaag sluit ik mijn kerstprojecten af met enkele kaarten, gemaakt met de Wrapped in Warmth Designer Series Paper Stack, de bijpassende stempelset Warmth & Cheer, de Swirly Scribbles Thinlits en de Birds & Blooms Thinlits. De laatste twee producten staan in de Jaarcatalogus en zoals je ziet kun je ook hiermee hele leuke kerstkaarten maken.


tekst kaart met warmth & cheer stempelsetswirly scribbles thinlits, birds & blooms thinlits

Ik heb steeds dezelfde indeling aangehouden, maar door verschillende designs van het papier én verschillende accessoires te gebruiken zien de kaarten er toch steeds weer heel anders uit.

besjes gemaakt met cookie cutter builder punch

De rode besjes heb ik gemaakt met de Cookie Builder Punch. Door hele smalle reepjes Cherry Cobbler Cardstock te knippen voorkom je dat je onnodig papier weg moet gooien.

merry christmas from our home to yours

Het eindresultaat is een moderne, maar super leuke kerstkaart! Althans, dat is mijn 'on'bevooroordeelde mening dan... ; - ) In mijn video tutorial kun je zien hoe ik deze laatste kerstkaart heb gemaakt.

Afmetingen kaart centimeters:

- Crumb Cake basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Early Espresso laag: 14,0 x 10,0 cm
- Warmth & Cheer DSP laag: 13,5 x 9,5 cm

Measurements card inches:

- Crumb Cake card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Early Espresso layer: 5-1/4" x 4"
- Warmth & Cheer DSP layer: 5" x 3-3/4"

Video tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Eindejaars sale bij Stampin' Up! tot en met 3 januari 2017 met kortingen tot wel 60%, zolang de voorraad strekt! Via de tab 'shop' in het menu van mijn blog kun je naar mijn 24/7 shop gaan, maar je mag me ook altijd mailen.


eindejaars sale bij stampin up met kortingen tot 60%


Product List

Geen opmerkingen