Nieuw! Stampin' Sacha Online Workshop Beautiful You

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Nieuw! Stampin' Sacha Online Workshop Beautiful You

Stampin' Sacha Online Workshop Beautiful You

Vanaf nu hoef je niet persé bij mij thuis te komen voor een workshop, maar heb ik elke maand een stempelset in de spotlight waarmee ik vier projecten maak, voor elke week één project. Hoe gaat dit in zijn werk?

Je krijgt van mij voor de maand februari de stempelset Beautiful You én 4 project kits thuisgestuurd (voor elke week één) en exclusieve toegang tot 4 online YouTube video tutorials. Je betaalt vooraf slechts € 40,00 / £30 voor de (clear-mount*) stempelset en project kits en krijgt deze netjes thuis bezorgd (gratis verzending!). Dit is een super promotieprijs voor de maand februari! De project kits bestaan uit alle Cardstock, Designer Series Paper en Embellishments die je voor de hele maand februari nodig hebt, alles kant en klaar voor je gesneden en klaargemaakt! Het enige wat je zelf in huis moet hebben is inkt, lijm en een schaar. Heb je de stempelset Beautiful You al? Geen probleem, je mag voor hetzelfde bedrag (€ 34,00 / £25) een andere stempelset uitzoeken. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan het zijn dat het Designer Series Paper in jouw card kit net wat anders is.

* = voor de wood-mount stempelset geldt een toeslag van € 13,00 / £10

Voor toezending van de stempelset met project kits naar landen buiten Nederland geldt een toeslag voor verzending, afhankelijk van de geldende verzendkosten (deelnemen buiten Nederland kan als je in Engeland, Duitsland, Frankrijk of Oostenrijk woont).

De Online Workshop betreft een pre-order workshop. Deelnemen kan alleen na ontvangst van betaling, aangezien ik de stempelsets niet op voorraad heb en deze bij Stampin' Up! tijdig voor de workshop moet bestellen.

Uitleg Stampin' Sacha Online Workshop NL:


Uitleg Stampin' Sacha Online Workshop ENG:


Je kunt je vanaf nu opgeven voor de Beautiful You Online Workshop tot en met 7 februari a.s. via stampinsacha@gmail.com. 

Geen opmerkingen