Stampin' Up! Beautiful You/So Detailed

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Beautiful You/So Detailed

stampin sacha, beautiful you stempelset en so detailed thinlits kaart

De eerste keer dat ik de stempelset Beautiful You zag, had ik er niet zoveel mee, maar inmiddels vind ik het één van de mooiste sets! Vandaag heb ik deze set gebruikt in combinatie met de So Detailed Thinlits, waarmee ik de prachtige, gedetailleerde bloemen heb gemaakt, met het Falling in Love Designer Series Paper als achtergrond.


basiskaart blushing bride met shimmer white laagtekst meerdere malen gestempeld op shimmery white cardstock

Als basiskaart heb ik Blushing Bride Cardstock gebruikt, met daarop een laag Shimmery White Cardstock. Hierop heb ik de tekst meerdere malen gestempeld met Crumb Cake (deze heb ik één keer afgestempeld) en ik heb de spetters van de stempelset Touches of Texture gebruikt.

dansende vrouw ingekleurd met aqua painters

De vrouw heb ik met Aqua Painters ingekleurd met Pink Pirouette, Blushing Bride, Melon Mambo en Crumb Cake. De So Detailed Thinlits heb ik uitgesneden met Blusing Bride Glimmer Paper. Deze heb ik op het Designer Series Paper geplakt en uitgeknipt. Daarna heb ik deze in tweeën geknipt voor de boven- en onderkant van mijn kaart. Ik vind het resultaat erg mooi geworden!

Afmetingen kaart centimeters:

- Blushing Bride basiskaart: 10,5 x 29,0 cm, scoren op 14,5 cm
- Shimmery White laag: 10,0 x 14,0 cm

Measurements card inches:

- Blushing Bride card base: 4-1/4" x 11", score at 5-1/2"
- Shimmery White layer: 4" x 5-1/4"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Happy Stamping! xxx Stampin' Sacha
Product List

Geen opmerkingen