-->

Stampin' Up! Carousel Birthday

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Carousel Birthday

stampin sacha, carousel birthday

Voor vandaag heb ik een gemakkelijk kaartje gemaakt, maar wát vind ik het leuk geworden! De Cupcakes & Carousel Suite is een ontzettend leuk thema in de Lente-Zomer Catalogus 2017. Het heeft een beetje een vintage look waar ik zo van hou.i love it when your birthday comes aroundstitched shapes framelits, layering circles framelits

De So Saffron laag heb ik zelf bestempeld met de tenten, door deze eerst met dezelfde kleur inkt te bestempelen en één keer af te stempelen alvorens op het cardstock te stempelen.  Zo krijg je een mooie achtergrond. De tekst heb ik rechtstreeks op de So Saffron laag gestempeld met Early Espresso.

verjaardagskaart cupcakes & carousels

Het paard heb ik ook in Early Espresso gestempeld op een stuk Very Vanilla en deze heb ik uitgesneden met de Stitched Shapes Framelits. Hierachter heb ik nog een Calypso Coral scalloped cirkel geplakt.

Omdat ik veel buitenlandse abonnees heb op mijn YouTube kanaal en de Engelse ondertiteling mij ontzettend veel tijd kost, heb ik besloten om voortaan wat extra tutorials in het Engels te maken. Ik hoop dat jullie dat leuk vinden! Vandaag de eerste!

Afmetingen kaart centimeters:

- Very Vanilla basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- So Saffron laag: 14,0 x 10,0 cm
- Cupcakes & Carousels DSP strook: 3,0 x 10,0 cm
- Calypso Coral scalloped cirkel: 6,5 cm
- Very Vanilla stitched cirkel: 6,1 cm

Measurements card inches:

- Very Vanilla card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- So Saffron layer: 5-1/4" x 4"
- Cupcakes & Carousels DSP strip: 1-3/8" x 4"
- Calypso Coral scalloped circle: 2-9/16"
- Very Vanilla stitched circle: 2-3/8"

Video tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.


Product List

Geen opmerkingen