Stampin' Up! Beautiful You

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Beautiful You

stampin sacha, celebrate you

Het duurt niet lang meer voor het Valentijnsdag is en een leuke stempelset om hiervoor te gebruiken is Beautiful You. In combinatie met het Sending Love Designer Series Paper (DSP) kun je je helemaal uitleven!


sending love DSP voor achtergrond en de jurkjurk op designer series paper gestempeld

Ik heb het Sending Love DSP zowel als achtergrond gebruikt, maar ook voor de jurk van de dame. De hoed heb ik op de achterkant van het DSP gestempeld. De tekst heb ik op een roze achtergrond gestempeld en voor Valentijnsdag zou je de tekst 'love' in de binnenkant van de kaart kunnen stempelen: 'Celebrate Love', perfect toch?!

celebrate...

De kaart heeft niet veel meer nodig dan een paar Rhinestones en een mooi strikje aan de bovenkant van de kaart. Door het Designer Series Paper zowel voor de achtergrond en de jurk te gebruiken is de kaart helemaal in balans. Ik ben nog lang niet uitgespeeld met deze stempelset!

Afmetingen kaart centimeters:

- Whisper White basiskaart; 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Basic Black lagen: 7,5 x 11,5 cm en 6,5 x 10,5 cm
- Sending Love DSP laag: 7,0 x 11,0 cm
- Whisper White laag: 6,0 x 10,0 cm

Measurements card inches:

- Whisper White card base; 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Basic Black layers: 3-3/8" x 4-1/2" and 2-5/8" x 4-1/8"
- Sending Love DSP layer: 3-1/8" x 4-1/4"
- Whisper White layer: 2-3/8" x 3-7/8"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sachaProduct List

Geen opmerkingen