Stampin' Up! Cool Treats verjaardagskaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Cool Treats verjaardagskaart

stampin sacha, cool treats verjaardagskaart

Nu de kerstdagen en Oud & Nieuw alweer even achter ons liggen, begin ik toch wel weer te verlangen naar de lente en de zon! Om alvast in de stemming te komen heb ik voor vandaag een vrolijke kaart gemaakt met de Cool Treats stempelset met bijbehorende Frozen Treats Framelits (als bundle te bestellen met 10% korting!) en het Tasty Treats Designer Series Paper.


tasty treats designer series papervrolijke ijsjes met de cool treats stempelset

Deze bundle is zó leuk om mee te spelen! Je kunt er allerlei leuke ijsjes mee creëren en het Designer Series Paper heeft de meest vrolijke kleurtjes. Het is een enkele kaart, de voorkant is iets korter zodat de strip Designer Series Paper in de kleur Pear Pizzaz goed tot zijn recht komt.

happiest birthday op een watermelon wonder banner

Ik heb de kaart al verzonden voordat ik kans kreeg om de details van de banners etc. op te schrijven, maar ik wilde jullie deze kaart toch niet onthouden. De sprinkles heb ik gestempeld met Pool Party. De grote banner heb ik gemaakt met Watermelon Wonder Cardstock en de tekst heb ik geëmbossed met White Emboss Powder. Verder heb ik wat Brights Sequins opgeplakt omdat ik nog geen Sprinkles had, maar dat ziet er ook erg leuk uit!

Afmetingen kaart centimeters:

- Whisper White basiskaart: 10,5 x 29,0 cm, scoren op 14,5 cm en van de voorkant 2,5 cm afsnijden
- Tasty Treats Designer Series Paper strip binnenzijde kaart: 3,0 x 10,5 cm

Measurements card inches:

- Whisper White card base: 4-1/4" x 11", score @ 5-1/2" and cut 1" off the front of the card
- Tasty Treats Designer Series Paper strip inside card: 1-1/4" x 4-1/4"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx stamping sachaProduct List

Geen opmerkingen