Stampin' Up! Lente-Zomer Catalogus 2017 is online en Sale-A-Bration gaat van start!

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Lente-Zomer Catalogus 2017 is online en Sale-A-Bration gaat van start!

Eindelijk is het dan zover, de nieuwe Lente-Zomer Catalogus is online! En dat niet alleen, ook gaat de Sale-A-Bration van start. Bij elke € 60,00 die je aan producten bestelt uit de Jaarcatalogus of de Lente-Zomer Catalogus mag je een gratis product uitzoeken uit de Sale-A-Bration Brochure. Bestel je voor € 120,00 aan producten dan mag je 2 gratis producten uitzoeken etc. Deze geweldige actie loopt van 4 januari t/m 31 maart 2017.


Ook kun je bij mij meedoen aan de Lente-Zomer 2017 Paper Share. Dit houdt in dat je van alle Designer Series Papers een vel van 15 x 15 cm krijgt, zodat je niet een heel pak hoeft te bestellen, maar toch alle designs uit de hele catalogus hebt. Er zijn verschillende opties mogelijk, met vele leuke extraatjes! Meer informatie hierover vind je onder het tabblad 'Online Shop'. Natuurlijk mag je me altijd mailen als je hierover vragen hebt.

Wist je al dat ik een spaarkaart heb? Voor elke € 50,00 die je bij mij bestelt (excl. verzendkosten en de paper share uitgezonderd) krijg je een stempel en bij 10 stempels mag je voor € 25,00 aan producten uitzoeken uit de actuele catalogus(sen).

Klik op de foto's om naar de online catalogus te gaan, of ga naar het tabblad 'Catalogussen'. Veel lees- en kijkplezier!lente-zomer catalogus 2017, stampin sacha

sale-a-bration brochure, stampin sacha

Geen opmerkingen