Stampin' Up! Oh So Succulent kaartje

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Oh So Succulent kaartje

stampin sacha, oh so succulent kaartje

De Kerstvakantie is weer voorbij, dus ik ga weer lekker bloggen en tutorials opnemen! Vandaag een lief kaartje, gemaakt met de Oh So Succulent stempelset en de bijbehorende Succulent Framelits Dies (als bundle te bestellen met 10% korting!). Ook heb ik gebruik gemaakt van het prachtige Succulent Garden Designer Series Paper. Het thema kun je vinden op blz. 20 en 21 van de Lente-Zomer Catalogus 2017.


happy birthday to a very special person

Ik heb deze keer een kleiner formaat kaartje gemaakt van 10,5 x 10,5 cm. Om het kaartje wat extra's te geven heb ik de randjes van een Lace Doily van de Falling In Love Suite af geknipt en deze onder het Designer Series Paper geplakt. Het hart van de Lace Doily kan ik nog gebruiken voor een ander project.

succulent garden suite stampin up

Ik heb heel eenvoudig de drie grootste bloemen uitgesneden met mijn Big Shot in de kleuren Old Olive, Calypso Coral en Mint Macaron. Daarna heb ik een banner uitgeknipt en alles op elkaar geplakt met Multipurpose Liquid Glue. Om het netjes af te werken heb ik een Metal Rimmed Pearl in het midden geplakt. Het resultaat is een super lief kaartje met een mooie dimensie!

Afmetingen kaart centimeters:

- Old Olive basiskaart: 10,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Succulent Garden DSP laag: 8,5 x 8,5 cm
- Delightful Dijon banner: 6,5 x 1,7 cm

Measurements card inches:

- Old Olive card base: 4-1/8" x 8-1/4", score at 4-1/8"
- Succulent Garden DSP layer: 3-3/8" x 3-3/8"
- Delightful Dijon banner: 2-5/8" x 11/16"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.


Wil je lid worden van mijn team "Stampin' Hearts"? Gedurende Sale-A-Bration is dit extra aantrekkelijk! Lees hierover meer onder het tabblad bovenaan mijn blog 'Word lid van mijn team'/'Wat je moet weten'. 

Product List

Geen opmerkingen