Stampin' Up! Sale-A-Bration 'Hey Chick'

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Sale-A-Bration 'Hey Chick'

stampin sacha, sale-a-bration, hey chick

Allereerst: gelukkig nieuwjaar!!! Ik wens jullie allemaal een mooi, gezellig, gezond en creatief jaar toe! Ik start het nieuwe jaar met een vrolijke kaart, gemaakt met de Sale-A-Bration stempelset Hey Chick, één van mijn absolute favorieten uit deze brochure. Verder heb ik gebruik gemaakt van het Fruit Stand Designer Series Paper en de Stitched Shapes Framelits.


fruit stand designer series paperyou're a good egg

De eerste kaart heb ik geCASEd uit de Sale-A-Bration brochure, al heb ik er mijn eigen draai aan gegeven. De tweede kaart heb ik gemaakt door gebruik te maken van faux stitching (ik heb hier eerder een video over gemaakt op 28 oktober 2016 (op mijn blog te vinden met de zoekfunctie als je 'faux stitching' intypt).

kip komt om het hoekje kijkenfaux stitched kaart, kip met ei op haar rug

Ik maak graag kaarten met een beetje humor en deze stempelset is er natuurlijk uitermate geschikt voor! Bij de eerste kaart heb ik gebruik gemaakt van een gebruikte Wink of Stella en daarmee heb ik inkt opgepakt uit het deksel van mijn ink pads. De kip van de tweede kaart heb ik ingekleurd met Stampin' Write Markers. De heuvels heb ik met Aqua Markers ingekleurd. Let hierbij wel op dat je niet teveel water gebruikt, omdat dit gewoon Whisper White Cardstock is (beter is om Shimmery White of Watercolor Paper te gebruiken).

hey chick, photobomber

Beide kaarten zijn gemakkelijk om te maken en zó leuk om te krijgen. Er worden nog steeds te weinig kaarten verstuurd, terwijl zo'n klein gebaar iemand zijn/haar dag kan maken!

Heb je nog geen demonstratrice en wil je graag de nieuwe Lente-Zomer Catalogus en de Sale-A-Bration Brochure 2017 ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in onder het tabblad 'Catalogussen/Verzoek Catalogus' en ik zorg dat je zo snel mogelijk een exemplaar in huis hebt!

Afmetingen kaart centimeters:

- Whisper White basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Fruit Stand DSP laag: 14,0 x 10,0 cm
- Watermelon Wonder laag (hey, chick!): 8,5 x 5,5 cm
- Whisper White laag (hey, chick!): 8,0 x 5,0 cm
- Fruit Stand DSP banner (hey, chick!): 9,5 x 2,5 cm
- Whisper White stitched cirkel: kleinste maat

Measurements card inches:

- Whisper White card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Fruit Stand DSP layer: 5-1/4" x 4"
- Watermelon Wonder layer (hey, chick!): 3-3/8" x 2-1/2"
- Whisper White layer (hey, chick!): 3-1/8" x 2"
- Fruit Stand DSP banner (hey, chick!): 3-3/4" x 1"
- Whisper White stitched circle: smallest size

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Product List

Geen opmerkingen