Stampin' Up! Sealed with Love Baker's Box

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Sealed with Love Baker's Box

stampin sacha, sealed with love baker's box

Tijdens mijn Valentijns Workshop hebben we twee leuke projecten gemaakt met de Sealed With Love bundle, bestaande uit de Sealed with Love stempelset en de bijbehorende Love Notes Framelits Dies (als je deze in een bundle koopt krijg je 10% korting!). Vandaag zet ik de Baker's Box in de spotlight.


baker's box met sending love designer series paper

De Baker's Box heb ik heel gemakkelijk uitgesneden met de Baker's Box Thinlits Dies. Met het Sending Love Designer Series Paper, dat ook deel uitmaakt van de Sending Love Suite (pagina 14 en 15 van de Lente/Zomer Catalogus 2017) heb ik lagen op de Baker's Box opgeplakt. Met Blushing Bride, Pool Party en Basic Black Cardstock heb ik de hartjes en de pijl uitgesneden met de Love Notes Framelits.

valentijns dag set met doosje en kaart

De tekst 'Hello Love' komt natuurlijk van de stempelset. Met wat embellishments is het doosje helemaal klaar! Samen met de kaart is het een hele leuke set om aan een geliefde te geven met Valentijnsdag. De kaart staat zondag in de spotlight, dan met een Engelse video tutorial.

Afmetingen lagen Baker's Box centimeters:

- Sending Love DSP: (2 x) 6,3 x 5,3 cm en (2 x) 5,3 x 5,3 cm
- Real Red Cardstock: (2 x) 6,3 x 3,5 cm
- Whisper White Cardstock: 5,8 x 3,0 cm

Measurments layers Baker's Box inches:

- Sending Love DSP: (2 x) 2-1/2" x 2-1/8" and (2 x) 2-1/8" x 2-1/8"
- Real Red Cardstock: (2 x) 2-1/2" x 1-3/8"
- Whisper White Cardstock: 2-1/4" x 1-1/8"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha
Product List (Real Red Pompom Trim = Retired)

Geen opmerkingen