Stampin' Up! Sealed With Love / Yummy in my Tummy Monster Kaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Sealed With Love / Yummy in my Tummy Monster Kaart

stampin sacha, sealed with love, yummy in my tummy

Voor vandaag heb ik een super cute kaart gemaakt met de stempelsets Sealed With Love en Yummy in my Tummy uit de Lente-Zomer Catalogus 2017. Dit monster vráágt er gewoon om!


sealed with a kisscute monster met kusjes

Ik heb gekozen voor een Crumb Cake basiskaart met een laag van het Sending Love Designer Series Paper met aan beide kanten een strookje Basic Black. In mijn voorbeeld had ik dat niet, maar dat maakt het toch af voor mijn gevoel.

monster valentijns kaart

Met de Stitched Shapes Framelits heb ik het grootste ovaal uitgesneden en daarvan heb ik een heuveltje gemaakt waar het monster op staat. Met het Whisper White Ribbon uit het duopak van de Sending Love Suite heb ik een strik gemaakt om de kaart af te maken. Je zou nog wat Rhinestones of iets dergelijks toe kunnen voegen als je dat leuk vindt.

Afmetingen kaart centimeters:

- Crumb Cake basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Sending Love DSP laag: 8,0 x 14,5 cm
- Basic Black strook: (2 x ) 2,5 x 14,5 cm
- Whisper White stitched ovaal: de grootste (op maat knippen wanneer gestempeld en opgeplakt)

Measurements card inches:

- Crumb Cake card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Sending Love DSP layer: 3-1/8" x 5-1/2"
- Basic Black strook: (2 x ) 1" x 5-1/2"
- Whisper White stitched oval: the largest (cut to size when stamped and adhered)

Video tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stampin xxx sacha
Product List

1 opmerking

  1. Love this monster with all the kisses on him! So cute! I do a weekly round up of amazing cards and I'd love to share this on my blog for 'My Crafty Friends Monday' next week! Please let me know if you would prefer that I didn't share it (of course I give you credit and link back to your blog!).

    BeantwoordenVerwijderen