Stampin' Up! Sealed With Love Valentijnskaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Sealed With Love Valentijnskaart

stampin sacha, sealed with love valentijnskaart

Afgelopen vrijdag stond het doosje van deze mooie set al in de spotlight. Vandaag is het de beurt aan bijbehorende kaart. Deze is gemaakt met de Sealed with Love stempelset, de Large Letters Framelits en natuurlijk ook weer het prachtige Sending Love Designer Series Paper.


valentijns doosje met kaartkaart met overal kusjes

De kusjes komen overal op de kaart terug, ook op het woord 'kiss'. De lippen op het Whisper White paneel heb ik eerst één keer afgestempeld, op de Real Red letters niet. De kleine woordjes 'kiss' heb ik met Archival Basic Black gestempeld.

kiss

Mijn video tutorial vandaag is, zoals elke zondag, in het Engels. Hier kun je precies terugkijken hoe ik de kaart heb gemaakt. De set is erg leuk geworden en helemaal in het teken van de liefde! Ik weet natuurlijk al wie ik er mee ga verrassen!
Afmetingen kaart centimeters:

- Real Red basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Whisper White paneel: 13,5 x 3,5 cm
- Basic Black paneel: 13,5 x 6,5 cm
- Sending Love DSP paneel: 13,0 x 6,0 cm
- Whisper White inlegvel: 14,0 x 10,0 cm

Measurements card inches:

- Real Red card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Whisper White panel: 5" x 1-3/8"
- Basic Black panel: 5" x 2-5/8"
- Sending Love DSP panel: 4-3/4" x 2-3/8"
- Whisper White insert: 5-1/4" x 4"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha
Product List

Geen opmerkingen