Stampin' Up! So Detailed Chocolade Houder

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - So Detailed Chocolade Houder


stampin sacha, so detailed chocolade houder

De So Detailed Thinlits zijn ontzettend mooi en gedetailleerd (zoals de naam al zegt eigenlijk). Het leek me leuk om er een mooie verpakking mee te maken. Chocoladeverslaafd als ik ben was de keuze dan ook niet al te moeilijk! Voor mijn verjaardag heb ik zoveel lekkere chocolade gehad, dus daar heb ik deze verpakking voor gemaakt.


blushing bride verpakking voor chocoladepool party verpakking voor chocolade

Eentje heb ik gemaakt in Blushing Bride en de tweede, voor mijn video tutorial, in Pool Party. Beide kleuren vind ik erg mooi, gecombineerd met het zilver. Het is absoluut niet moeilijk te maken en het ziet er prachtig uit!

prachtige chocolade houders van stampin uplabel met hello love en een kusje

Het label heb ik uitgesneden in Zilver met de Layering Oval Framelits en in Whisper White met de Stitched Shapes Framelits. De tekst heb ik geëmbossed in Silver Stampin' Emboss Powder. De 1/8" Silver Ribbon maakt het compleet! Je kunt mijn video tutorial bekijken om te zien hoe ik de verpakking gemaakt heb. Voor de zondag maak ik sinds kort video's in het Engels. Omdat ik deze niet hoef te ondertitelen kosten deze mij niet zoveel tijd en kan ik deze extra voor jullie maken. Ik hoop dat jullie dat leuk vinden!

Afmetingen bodem chocolade houder:
- 12,5 x 4,0 cm, scoren op 0,5 cm op beide (lange) zijden

Measurements bottom chocolate holder:
- 4-15/16" x 1-5/8", score at 3/16" at both (long) sides

Video tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha
Product List

Geen opmerkingen