-->

Stampin' Up! Succulent Garden Lucifersdoosje

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Succulent Garden Lucifersdoosje

stampin sacha, succulent garden match box

Voor vandaag heb ik weer eens een leuk doosje gemaakt. Met het oog op Valentijnsdag heb ik het Succulent Garden Designer Series Paper gebruikt in combinatie met de Sealed With Love Stempelset. Het doosje is niet zo moeilijk te maken. Het voorbeeld dat ik heb gemaakt vóór de video is trouwens ook de moeite waard!


hey chick lucifersdoosjetekst binnenkant lucifersdoosje "you're a good egg"

Dit lucifersdoosje, of match box, heb ik eerst gemaakt met de Hey Chick Sale-A-Bration stempelset. Dit doosje is erg leuk voor Pasen, maar ook om zo te geven. De tekst in het doosje maakt het helemaal af natuurlijk!

love you lots

Voor het doosje met de Succulent Garden Designer Series Paper heb ik een Tip Top Taupe basis doosje gebruikt. Met Whisper White Cardstock en de Stitched Shapes Framelits heb ik een cirkel uitgesneden. De bloemen heb ik uitgesneden met de Succulent Framelits in de kleuren Tip Top Taupe, Calypso Coral en Mint Macaron. Met de Sealed With Love stempelset heb ik de tekst en het mondje gestempeld (het mondje in de kleur Sweet Sugarplum).

hey chick en succulent garden doosjes naast elkaar

De doosjes zijn beide erg leuk geworden! Niet erg moeilijk om te maken en voor elke gelegenheid naar gelang het Designer Series Paper en de stempelset die je gebruikt.

Template:


template lucifersdoosje

Afmetingen doosje centimeters:

- Tip Top Taupe basis doosje: 16,0 x 17,0 cm
Scoren met de 17,0 cm aan de bovenkant op 3,0 - 6,0 - 11,0 - 14,0 cm
Scoren met de 16,0 cm aan de bovenkant op 1,0 - 4,0 - 12,0 - 15,0 cm
- Succulent Garden DSP omhulsel: 8,0 x 17,0 cm
Scoren met de 17,0 cm aan de bovenkant op 3,1 - 8,2 - 11,3 - 16,4 cm
- Whisper White circel: 4,6 cm

Measurments box inches:

- Tip Top Taupe box base: 6-3/4" x 7"
Score with the 6-3/4" side at the top at 1/2" - 1-3/4" - 5" - 6-1/4"
Score with the 7" side at the top at 1-1/4" - 2-1/2" - 4-1/2" - 5-3/4"
- Succulent Garden DSP cover: 3-1/4" x 7-1/4"
Score with the 6-3/4" side at the top at 1-5/16" - 3-3/8" - 4-11/16" - 6-3/4"
- Whisper White circle: 1-13/16"

Although I do my very best to give you the correct measurements, it could be that I make a mistake sometimes. Please forgive me if I do so!

Video tutorial (English subtitled):


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha
Product List

Geen opmerkingen