Crafting with Lea & Sacha UK/NL

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Crafting with Lea & Sacha UK/NL

facebook groep crafting with Lea & Sacha

Iedereen die mij al wat langer kent, weet dat ik mijn beste vriendin Lea Denton, van http://www.thecraftyspark.co.uk/, heb leren kennen via Stampin' Up!. Sinds we elkaar hebben leren kennen zijn we onafscheidelijk geworden, ondanks dat Lea in Engeland woont en ik in Nederland. Absoluut één van de prachtige dingen die Stampin' Up! mij heeft gebracht!


Lea en ik hebben samen een Facebook groep opgericht genaamd 'Crafting with Lea & Sacha UK/NL' voor alle creatievelingen om samen te komen en van elkaars creaties te genieten. Iedereen is welkom in onze groep, of je nu Stampin' Up! producten gebruikt of niet... alle merken zijn welkom! Eigenlijk is het een geweldig(e) forum en groep voor alle creatieve mensen! De bedoeling van onze groep is dat iedereen lekker veel inspiratie kan opdoen, knutseltips kan krijgen, vragen kan stellen en ook doen we leuke challenges, aanbiedingen en brengen we je nieuwtjes uit de wereld van Stampin' Up!. De groep is Engels-/Nederlandstalig, maar je kunt gewoon in je eigen taal kletsen, want daar is de vertaal optie uiteindelijk voor!

Natuurlijk is het gezegde 'hoe meer zielen hoe meer vreugd' maar al te waar! Vandaar dat ik dit bericht vandaag schrijf om je uit te nodigen lid willen worden van onze groep. Hiervoor hoef je alleen maar te klikken op deze link om je aan te melden: https://www.facebook.com/groups/craftingwithleaandsachauknl/ . Zodra Lea of ik jouw verzoek zien zullen we dit goedkeuren en kun je gezellig meedoen aan alle leuke activiteiten! Misschien ken je iemand die ook lid zou willen worden van onze groep? Zo ja, dan kun je die natuurlijk ook aanmelden. Zodra we de 300 leden halen doen we een leuke weggeef actie en wanneer we de 750 leden halen... dan doen we een super weggeef actie! Dus waar wacht je nog op?! Kom op en word lid en nodig je vrienden ook uit!

Hopelijk zien we je snel in onze groep!

happy stamping xxx sacha

Geen opmerkingen