Stampin' Up! Avant-Garden Decorative Masking Techniek

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Avant-Garden Decorative Masking Techniek

stampin sacha, avant-garden decorative masking techniek

Voor de kaart van vandaag heb ik de 'decorative masking techniek' gebruikt, voor mij ook een primeur! Ik heb gebruik gemaakt van de stempelsets Suite Sentiments en Avant-Garden (een Sale-A-Bration stempelset), de Layering Ovals Framelits en de Stitched Shapes Framelits.


avant-garden every day occasions kaartbloem in perfect plum met elegant eggplant stamper

Voor de basiskaart heb ik de kleur Wisteria Wonder gebruikt. Een kleur die ik eigenlijk weinig heb gebruikt tot nu en geheel onterecht want het is een prachtige kleur! Voor de masking techniek heb ik dezelfde inkt gebruikt en voor de bloem de kleuren Perfect Plum, Elegant Eggplant en Smoky Slate voor de steel en de blaadjes.

hoping your day is perfect

Door juist weinig verschillende kleuren te gebruiken krijgt de kaart een elegante uitstraling en ik ben erg tevreden met het resultaat. De decorative masking techniek ga ik zeker vaker doen! Het is een vrij simpele techniek (als je maar de juiste materialen gebruikt zoals uit mijn video tutorial zal blijken 😉) en het effect vind ik echt geweldig!

Afmetingen kaart centimeters:

- Wisteria Wonder basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Basic Black laag: 14,0 x 10,0 cm
- Whisper White laag: 13,7 x 9,7 cm
- Whisper White inlegvel: 14,0 x 10,0 cm
- Elegant Eggplant scalloped ovaal: de grootste
- Whisper White stitched ovaal: de grootste

Measurements card inches:

- Wisteria Wonder card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Basic Black layer: 5-1/4" x 4"
- Whisper White layer: 5-1/8" x 3-7/8"
- Whisper White insert: 5-1/4" x 4"
- Elegant Eggplant scalloped oval: the biggest
- Whisper White stitched oval: the biggest

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha
Product List (Seasonal Decorative Masks = retired)

Geen opmerkingen