Stampin' Up! Carousel Birthday Vintage Kaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Carousel Birthday Vintage Kaart

stampin sacha, carousel birthday vintage kaart

Soms krijg je spontaan een idee voor een kaart in je hoofd en dat moet dan ook meteen gemaakt worden natuurlijk! Zo ook met deze vintage kaart, gemaakt met de Carousel Birthday stempelset. De strepen komen van de Everyday Hero stempelset. De cupcakes heb ik uitgesneden met de Up & Away Thinlits Dies, die bij de Lift Me Up bundle horen.


tangerine tango strepen gemaakt met de everyday hero stempelsetenjoy life and have fun

Als basiskaart én voor de laag heb ik voor Crumb Cake Cardstock gekozen. De randen heb ik met een schaar ruw gemaakt en met een Sponge Dauber gekleurd met Early Espresso. De tekst komt van de stempelset Suite Sentiments en deze heb ik gestempeld in Bermuda Bay, evenals de top van de cupcakes.

candy dots en thick baker's twine als finishing touch

De strepen zijn gestempeld in de kleur Tangerine Tango. Ik had nog wat Candy Dots over (deze zijn retired), die heb ik als finishing touch gebruikt (niet gebruiken is zonde!). Hiervoor in de plaats zijn de prachtige Enamel Shapes gekomen. De Thick Bermuday Bay Baker's Twine maakt het plaatje compleet.

Afmetingen kaart centimeters:

- Crumb Cake basiskaart: 10,5 x 29,0 cm, scoren op 14,5 cm
- Crumb Cake laag: 10,0 x 14,0 cm
- Very Vanilla inlegvel: 10,0 x 14,0 cm
- Crumb Cake banner: 7,0 x 2,0 cm

Measurements card inches:

- Crumb Cake card base: 4-1/4" x 11", score at 5-1/2"
- Crumb Cake layer: 4" x 5-1/4"
- Very Vanilla insert: 4" x 5-1/4"
- Crumb Cake banner: 2-3/4" x 1-3/4"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Product List

Geen opmerkingen