Stampin' Up! Cool Treats Kaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Cool Treats Kaart

stampin sacha, cool treats kaart

In Nederland ziet er nog niet bepaald zomers uit, maar om alvast in goede sferen te komen heb ik voor vandaag deze 'coole' kaart gemaakt met de Cool Treats bundle, bestaande uit de stempelset en de bijbehorende Frozen Treats Framelits (als je ze samen koopt krijg je 10% korting!). Van hetzelfde thema heb ik ook het Tasty Treats Specialty Designer Series gebruikt en de Sprinkles Embellishments.


tasty treats specialty designer series paperijsje met verschillende kleuren bolletjes

Wanneer je niet alle kleuren cardstock hebt kun je met de Classic Ink Pads op Whisper White de bolletjes stempelen en uitsnijden, zoals ik heb gedaan. Maar je kunt ook de bolletjes meteen uit het cardstock snijden natuurlijk. De inkt dekt echter zo mooi, dat je het verschil eigenlijk niet ziet!

you're sweet

De Sprinkles Embellishments zijn eigenlijk bedoeld om schudkaarten mee te maken, ik heb er een paar uitgehaald om de kaart de finishing touch mee te geven. Ook heb ik een randje Tasty Treats Washi Tape onder het ovaal geplakt om het designer series paper wat te breken. Het resultaat is een leuke kaart voor elke gelegenheid (en ook voor Valentijnsdag natuurlijk).

Afmetingen kaart centimeters:

- Crumb Cake basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Tasty Treats DSP laag: 14,0 x 10,0 cm
- Whisper White inlegvel: 14,0 x 10,0 cm
- Whisper White stitched ovaal: de grootste
- Watermelon Wonder scalloped ovaal: de grootste

Measurements card inches:

- Crumb Cake card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Tasty Treats DSP layer: 5-1/4" x 4"
- Whisper White insert: 5-1/4" x 4"
- Whisper White stitched oval: the biggest
- Watermelon Wonder scalloped oval: the biggest

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha
Product List

Geen opmerkingen