Stampin' Up! Little Cuties Schudkaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Little Cuties Schudkaart


stampin sacha, little cuties schudkaart

Een tijdje geleden heb ik de Fuse Tool gekocht van WRMK. Oké, het is geen Stampin' Up!, maar ik heb er wel deze schattige schudkaart mee gemaakt! Ik heb hiervoor de Little Cuties stempelset gebruikt, de Balloon Framelits, de Watercolor Pencils en de Hearts & Stars Decorative Masks voor de sterretjes.


balloon framelits met sequinshappy, happy birthday

De sequins komen ook niet van Stampin' Up!, maar ik vond ze zo mooi kleuren bij deze kaart, dat ik ze niet kon laten liggen. Ik had als voorbeeld de jongensversie schudkaart gemaakt, voor de video tutorial heb ik de meisjesversie gemaakt, al zijn de verschillen minimaal.

jongensversie van de schudkaart

Dit is de jongensversie met Bermuda Bay, Pool Party en Pink Pirouette sterretjes. De feestmuts heeft de kleuren Bermuda Bay en Daffodil Delight en de ballon heeft een strik, gemaakt met Bermuda Bay 1/8 Stitched Ribbon.

meisjesversie van de schudkaart

En dit is de meisjesversie met Bermuda Bay, Blushing Bride en Soft Sky sterretjes. De feestmuts heeft de kleuren Bermuda Bay en Melon Mambo en de ballon heeft een strik, gemaakt met Blushing Bride Solid Baker's Twine.

Afmetingen kaart centimeters:

- Whisper White kaartbasis: 10,5 x 29,0 cm, scoren op 14,5 cm
- Whisper White laag: 10,0 x 14,0 cm

Measurements card inches:

- Whisper White card base: 4-1/4" x 11", score at 5-1/2"
- Whisper White layer: 4" x 5-1/4"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha
Product List

2 opmerkingen

  1. Hi Sacha! I just cased your Little Cuties card for my granddaugher's 2nd birthday. It came out really cute! Thanks so much for your idea & your video!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Karen, congratulations with your granddaughter! I bet she was very happy with her card! ❤️ Thank you for your lovely message! 😊

      Verwijderen