Stampin' Up! Little Cuties Valentijnskaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Little Cuties Valentijnskaart

stampin sacha, little cuties valentijnskaart

De kaart van vandaag kan zowel worden gebruikt voor Valentijnsdag als voor een trouwdag. Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de Little Cuties stempelset uit de Lente/Zomer Catalogus en de Labeler Alphabet stempelset uit de Jaarcatalogus. Verder heb ik gebruik gemaakt van het Playful Palette Designer Series Paper Stack en de Sweet & Sassy Framelits voor de harten.


poesje en hond, ingekleurd met wink of stellabasic black en blushing bride hart

De hond en de poes heb ik ingekleurd met mijn gebruikte Wink of Stella, gevuld met water. Dat is één van mijn favoriete manieren om plaatjes in te kleuren. De kroon van het poesje heb ik geëmbossed met Gold Stampin' Emboss Powder.

love you

Om de kaart een beetje speels te houden heb ik voor een Emeral Envy banner gekozen en hierop heb ik de tekst 'love you' geplakt, die ik heb geëmbossed met White Stampin' Emboss Powder op Basic Black Cardstock. Met Wink of Stella heb ik het kleine hart en wat gekleurde rondjes glitter gegeven. Is het geen cutie?!

Afmetingen kaart centimeters:

- Very Vanilla basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Playful Palette DSP laag: 14,5 x 10,5 cm
- Basic Black hart: grootste gebogen hart van de Sweet & Sassy Framelits
- Blushing Bride hart: grootste gebogen hart van de Sweet & Sassy Framelits
- Emerald Envy banner: 1,7 x 10,0 cm

Measurements card inches:

- Very Vanilla card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Playful Palette DSP layer: 5-1/2" x 4-1/4"
- Basic Black heart: biggest curved heart from the Sweet & Sassy Framelits
- Blushing Bride heart: biggest curved heart from the Sweet & Sassy Framelits
- Emerald Envy banner: 11/16" x 4"

Tutorial:Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha
Product List

Geen opmerkingen