Stampin' Up! Love You Lots Decorative Masking Techniek

Stampin'Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Love You Lots Decorative Masking Techniek

stampin sacha, love you lots, decorative masking techniek

Zondag heb ik met de Avant-Garden en de Suite Sentiments stempelsets een mooie kaart gemaakt met de decorative masking techniek. Ik vond dat zo leuk om te doen, dat ik met dezelfde techniek nog een kaart heb gemaakt. Deze keer met de Love You Lots stempelset en de Hello You Framelits.


sale-a-bration glimmer paper assortment packhello in mint macaron glimmer paper

Verder heb ik gebruik gemaakt van het prachtige Sale-A-Bration Glimmer Paper Assortment Pack. Daarmee heb ik het woord 'hello', de hartjes en de cirkeltjes van de bloemen uitgesneden, allemaal in de kleur Mint Macaron.

vrolijke kikker omringd door bloemen en hartjes

De bloemen en het gras van de kikker heb ik gestempeld en uitgesneden met de Oh So Succulent bundle en de cirkels heb ik uitgesneden met de Stitched Shapes Framelits en de Layering Circles Framelits. Ik ben erg blij met het resultaat! Wil je (nog een keer) zien hoe ik de decorative masking techniek heb gedaan? Klik dan op deze link: http://bit.ly/2m06UbS

Afmetingen kaart centimeters:

- Whisper White basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Basis Gray laag: 14,0 x 10,0 cm
- Whisper White laag: 13,5 x 9,5 cm
- Wild Wasabi scalloped cirkel: 7,6 cm
- Smoky Slate stitched cirkel: 7,4 cm
- Whisper White stitched cirkel: 6,1 cm

Measurement card inches:

- Whisper White card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Basis Gray layer: 5-1/4" x 4"
- Whisper White layer: 5" x 3-3/4"
- Wild Wasabi scalloped circle: 3"
- Smoky Slate stitched circle: 2-15/16"
- Whisper White stitched circle: 2-7/16"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha



Product List

Geen opmerkingen