-->

Stampin' Up! Oh So Succulent Verjaardagskaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Oh So Succulent Verjaardagskaart


stampin sacha, oh so succulent verjaardagskaart

Met het heerlijke weer van de afgelopen dagen had ik zin om een fleurige kaart te maken. Ik heb hiervoor de Oh So Succulent Bundle gebruikt, bestaande uit de stempelset en de Succulent Framelits. Voor de blaadjes heb ik de Botanical Builder Framelits gebruikt.


verjaardagskaart in in color 2016-2018 kleurenverjaardagskaart in brights kleuren

Mijn voorbeeldkaart heb ik gemaakt met voornamelijk In Color 2016-2018 kleuren, voor mijn video wilde ik wat andere kleuren gebruiken. De bloemen en blaadjes heb ik allemaal een randje gegeven met een Sponge Dauber. Ook heb ik de puntjes van de bloemen in de inkt pad geduwd om een leuk effect te krijgen.

a happy birthday to a very special person

Ik denk dat het me wel gelukt is om een fleurige kaart te maken! Op naar de lente!

Afmetingen kaart centimeters:

- Crumb Cake basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Whisper White stroken: (5 x) 2,0 x 10,5 cm
- Whisper White inlegvel: 14,0 x 10,0 cm

Measurements card inches:

- Crumb Cake card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Whisper White strips: (5 x) 3/4" x 4-1/4"
- Whisper White insert: 5-1/4" x 4"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.


happy stamping xxx sacha
Product List

Geen opmerkingen