-->

Stampin' Up! Sale-A-Bration 2017 Glimmer Paper Pack: Snel & Mooi

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Sale-A-Bration 2017 Glimmer Paper Pack: Snel & Mooi


stampin sacha, glimmer paper, snel en mooi

Sale-A-Bration is al even in volle gang, maar sinds 21 februari zijn er maar liefst 3 nieuwe producten aan de catalogus toegevoegd! Eén ervan is het prachtige Glimmer Paper Pack in drie kleuren: Mint Macaron, Sweet Sugarplum en Bermuda Bay. Reden genoeg om een kaart te maken. Ik wilde het deze keer lekker simpel houden, maar dat maakt het resultaat niet minder mooi!


sending love, makkelijke mooie kaarthomemade for you achtergrond

De kaart die ik als voorbeeld voor mijn video had gemaakt, heb ik gemaakt in de kleuren Tip Top Taupe, Whisper White en Mint Macaron. Tijdens mijn video heb ik maar twee kleuren gebruikt: Sweet Sugarplum en Whisper White.

mint macaron kaartsweet sugarplum kaart

Ik heb voor de achtergrond van het hart de stempelset Homemade For You gebruikt uit de Jaarcatalogus en voor de tekst de Sealed With Love stempelset uit de Lente/Zomer Catalogus. De harten heb ik uitgesneden met de Sweet & Sassy Framelits en de kleine hartjes komen van de Heart Border Punch.

snelle en mooie kaarten, gemaakt met glimmer paper

Ik vind beide kaarten erg leuk geworden. Lekker snel gemaakt, maar erg mooi met de harten en de bling bling!

Afmetingen kaart centimeters:

- Sweet Sugarplum kaartbasis: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Whisper White laag: 14,0 x 10,0 cm
- Sweet Sugarplum vierkant: 8,0 x 8,0 cm
- Whisper White vierkant: 7,5 x 7,5 cm
- Whisper White hart: 4,5 x 4,0 cm
- Sweet Sugarplum hart: 3,5 x 3,0 cm

Measurements card inches:

- Sweet Sugarplum card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Whisper White layer: 5-1/4" x 4"
- Sweet Sugarplum square: 3-1/8" x 3-1/8"
- Whisper White square: 2-7/8" x 2-7/8"
- Whisper White heart: 2" x 1-9/16"
- Sweet Sugarplum heart: 1-3/8" x 1-3/16"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha
Product List

Geen opmerkingen