Stampin' Up! So Very Much bedankkaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - So Very Much bedankkaart

stampin sacha, so very much bedankkaart

Als demonstratrice zijnde stuur ik regelmatig bedankkaartjes, dus leek het me leuk om een bedankkaart te maken met de Sale-A-Bration stempelset So Very Much. Daarbij heb ik ook de Dragonfly Dreams bundle gebruikt en het prachtige Falling in Love Designer Series Paper.


thank you, embossed in gold stampin emboss powderhommel uitgesneden in gold foil sheets

De hommel heb ik met Gold Foil uitgesneden met de Detailed Dragonfly Thinlits. De tekst 'Thank You' heb ik met goud geëmbossed. De kaart heeft een mooie, elegante uitstraling en ik heb de tekst dan ook expres op het designer series paper gestempeld in plaats van op een extra ovaal.

thank you

Om de kaart af te maken heb ik enkele White Perfect Accents opgeplakt. Aan de binnenkant van de kaart heb ik een libelle gestempeld (ik heb hier geen foto van gemaakt). Ik ben erg blij met het resultaat. Het is een eenvoudige kaart om te maken, maar erg mooi!

Afmetingen kaart centimeters:

- Sahara Sand basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Sweet Sugarplum laag: 14,0 x 10,0 cm
- Falling in Love DSP laag: 13,0 x 9,0 cm

Measurements card inches:

- Sahara Sand basiskaart: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Sweet Sugarplum laag: 5-1/4" x 4"
- Falling in Love DSP laag: 4-3/4" x 3-1/2"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha
Product List

Geen opmerkingen