Stampin' Up! Urban Underground mannenkaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Urban Underground mannenkaart

stampin sacha, urban underground mannenkaart

Ik krijg regelmatig te horen dat mensen moeite hebben met het maken van mannenkaarten. Omdat het bijna Valentijnsdag is én ik elke maand een card kit stuur naar mijn teamleden (met bijbehorende YouTube video), heb ik deze maand gekozen voor een mannelijke Valentijnskaart met het Urban Underground Specialty Designer Series Paper en de Suite Sentiments stempelset.


valentijnskaart met het urban underground designer series paperrommelig hart met de sunshine wishes dies

Om de kaart toch een vleugje kleur te geven heb ik het hart uitgesneden in de kleur Delightful Dijon met de Sunshine Wishes Dies. Het leuke van dit hart is dat het een beetje 'rommelig' is, waardoor het juist goed past bij deze mannenkaart.

everyone needs a friend like you

De tekst heb ik geëmbossed met Silver Stampin' Emboss Powder en uitgesneden met de Stitched Shapes Framelits. De stoere puntjes op de i zijn de twee 'schroefjes' die van de Urban Underground Embellishments komen. Ik zeg: missie geslaagd!

Afmetingen kaart centimeters:

- Basic Gray basiskaart: 10,5 x 29,0 cm, scoren op 14,5 cm
- Basic Black panelen: (2 x) 10,0 x 3,5 cm en (1 x) 10,0 x 6,0 cm
- Urban Underground DSP panelen: (2 x) 9,5 x 3,0 cm en (1 x) 9,5 x 5,5 cm
- Very Vanilla inlegvel: 10,0 x 14,0 cm
- Very Vanilla ovaal: 7,1 cm

Measurements card inches:

- Basic Gray basiskaart: 4-1/4" x 11", score at 5-1/2"
- Basic Black panelen: (2 x) 4" x 1-1/4" and (1 x) 4" x 2-1/2"
- Urban Underground DSP panelen: (2 x) 3-3/4" x 1" and (1 x) 3-3/4" x 2-1/4"
- Very Vanilla inlegvel: 4" x 5-1/4"
- Very Vanilla ovaal: 2-13/16"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha
Product List

Geen opmerkingen