Stampin' Up! Yummy In My Tummy Cadeauzakje (Valentijn)

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Yummy In My Tummy Valentijns Cadeauzakje

stampin sacha, yummy in my tummy cadeauzakje

Nog altijd in Valentijnssferen heb ik voor vandaag een cadeauzakje gemaakt met de Yummy In My Tummy stempelset. Niet doorvertellen, maar ik ga er drie maken voor onze kinderen... ; - ) Ik heb voor het zakje gebruik gemaakt van de Brights Designer Series Paper Stack en het houten hartje komt van de Sending Love Embellishment (evenals het rode lint). Het witte lint komt van het Succulent Garden Duo Pack.


monster gekleurd met real red markerwindow sheet, yummy in my tummy

De tekst op het Window Sheet heb ik aan het begin van dit project al gestempeld met Stazon, omdat dat even tijd nodig heeft om te drogen. Om het monster wat beter uit te laten komen heb ik deze ingekleurd met een Real Red Stampin' Write Marker. Je kunt hem nóg beter uit laten komen door een donkere rand langs het monster te kleuren. Dan lijkt het net of hij is opgeplakt.

valentijns cadeauzakje

Zo maak je op een eenvoudige manier een heel leuk cadeauzakje om weg te geven met Valentijnsdag, of natuurlijk voor alle gelegenheden!

Afmetingen cadeauzakje centimeters:

- Brights DSP: 25,0 x 13,0 cm
* scoren met de 13,0 cm aan de bovenkant op 2,75 cm
* scoren met de 25,0 cm aan de bovenkant op 9,0 - 12,0 - 21,0 - 24,0 cm en vervolgens op 10,5 - 22,5 cm tot aan de 3-1/2" (de Simply Scored Scoring Tool heeft alleen inches op de zijkant staan, vandaar in inches, zie tutorial)

Measurements gift bag inches:

- Brights DSP: 9-1/2" x 5"
* score with the 5" at the top at 1"
* score with the 9-1/2" at the top at 3-1/2" - 4-1/2" - 8" - 9" and then at 4" til about the 3" mark on the side of the scoreboard and at 8-1/2" til the 3" mark (see tutorial)

Template:


Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha
Product List

Geen opmerkingen