-->

Stampin' Up! Cool Treats Bundle van de maand + gratis card kits!

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Cool Treats Bundle van de maand + gratis card kits!

cool treats suite van stampin' up!

De maand maart staat de bundle Cool Treats in de spotlight. Dit betekent dat wanneer je de bundle via mij aanschaft, je er een gratis card kit bij krijgt. Vorige week heb ik al een tipje van de sluier opgelicht, vandaag laat ik zien welke twee projecten je bij de bundle krijgt.


you're cool

De eerste kaart is niet al te moeilijk, maar daardoor niet minder leuk! Door de ijsjes dezelfde kleur te houden als de Whisper White laag, lijkt het net of deze geëmbossed zijn.

pop-up diorama kaartbinnenkant pop-up diorama kaart

De tweede kaart is een zogenaamde Pop-Up Diorama kaart en is wat bewerkelijker om te maken. Natuurlijk ga ik voor beide projecten een video tutorial maken, die ik op YouTube zal plaatsen nadat de inschrijfdatum gesloten is.


simpele, mooie kaart met witte ijsjes aan de onderkanti hope your day is as sweet as you are

Wil je meer informatie over de stempelset/bundle van de maand? Klik dan hier!

De kosten van de bundle + Whisper White Solid Baker's Twine incl. verzending zijn € 68,75. De Baker's Twine heb ik erbij gedaan niet alleen omdat deze voor de pop-up diorama kaart wordt gebruikt, maar ook omdat je dan in aanmerking komt voor een product naar keuze uit de Sale-A-Bration brochure! Verzending bij een bestelling vanaf € 70,00 is gratis!

Je kunt je inschrijven tot en met 22 maart a.s.!

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha

Geen opmerkingen