Stampin' Up! Lift me Up! Pop-Up Box

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Lift me Up! Pop-Up Box

stampin sacha, lift me up pop-up box

Voor mijn workshop van vandaag heb ik nog een pop-up box gemaakt, maar dan met andere maten en met de Lift Me Up stempelset en bijpassende Up & Away Thinlits. Ook heb ik het Carried Away Designer Series Paper uit de Sale-A-Bration brochure gebruikt.


pop-up box card, lift me up bundle, carried away dsppop-up box met zwevende luchtbalonnen en wolken

Om de luchtbalonnen en de wolken te laten 'zweven' heb ik strookjes Window Sheet gebruikt. Op de strips aan de binnenkant van het doosje heb ik wolkjes geplakt, zodat de balonnen echt tussen de wolken zweven.

love is in the air

Het is best moeilijk om het doosje mooi op de foto te krijgen, maar het resultaat is erg leuk geworden. Ik zal de video tutorial van de Basket Bunch Pop-Up Box hieronder nogmaals plaatsen, zodat je kunt zien hoe je een pop-up box kunt maken (dit zijn wel andere maten).

Afmetingen pop-up box centimeters:

- Kraft Cardstock basis: 10,5 x 29,7 cm, scoren op de lange zijde op 8,0 - 14,0 - 22,0 - 28,0 cm en vervolgens 90 graden draaien en op 5,25 cm scoren
- Whisper White paneel achterkant: 10,0 x 7,5 cm
- Carried Away DSP paneel binnenkant: 10,0 x 7,5 cm
- Carried Away DSP paneel onderkant doosje: 4,75 x 7,5 cm
- Carried Away DSP panelen onderkant doosje: (2 x) 4,75 x 5,5 cm
- Carried Away DSP (ander design) paneel flapje: 4,75 x 7,5 cm
- Carried Away DSP (ander design) panelen flapje: (2 x) 4,75 x 5,5 cm

Measurements pop-up box inches:

- Kraft Cardstock base: 4-1/8" x 11-1/2", score on the long side at 3-1/8" - 5-1/2" - 8-5/8" - 11" and turn 90 degrees to the right to score at 2-1/8"
- Whisper White panel back: 3-7/8" x 2-7/8"
- Carried Away DSP panel inside: 3-7/8" x 2-7/8"
- Carried Away DSP panel bottom box: 1-7/8" x 2-7/8"
- Carried Away DSP panels bottom box: (2 x) 1-7/8" x 2-1/8"
- Carried Away DSP (different design) panel flap: 1-3/4" x 2-7/8"
- Carried Away DSP (different design) panels flap:  (2 x) 1-3/4" x 2-1/8"

Although I always do my very best to give you the exact measurements, I might make a mistake every once and a while. Please forgive me if I do so.

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha

Geen opmerkingen