Stampin' Up! Reverse Words kaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Reverse Words kaart

stampin sacha, reverse words kaart

Na een weekje vakantie ben ik weer terug met deze makkelijke, maar prachtige bling bling kaart gemaakt met de Sale-A-Bration stempelset Reverse Words. Ook heb ik het Sale-A-Bration Glimmer Paper Pack gebruikt in de kleur Mint Macaron en het Blooms & Bliss Designer Series Paper.


blooms & bliss designer series paperhooray

Voor deze kaart vond ik het mooier om maar twee kleuren te gebruiken, namelijk Very Vanilla en Mint Macaron. Het geeft de kaart een hele bijzondere uitstraling. Ik moet toegeven dat mijn dochter Nadia heeft geholpen bij het uitzoeken van het Designer Series Paper. De appel valt niet ver van de boom!

kaart met alleen de kleuren very vanilla en mint macaron

De bloemen heb ik uitgeponst met de Petite Petals Punch en de Tree Builder Punch (het kleine bloemetje daarvan). Het kleine randje Glimmer Paper en de Rhinestones maken de kaart helemaal af!

Afmetingen kaart centimeters:

- Very Vanilla kaartbasis: 10,5 x 29,0 cm, scoren op 14,5 cm
- Blooms & Bliss DSP laag: 10,0 x 14,0 cm
- Mint Macaron Glimmer Paper laag: 8,0 x 9,5 cm
- Mint Macaron laag: 7,5 x 9,0 cm
- Very Vanilla laag: 7,0 x 8,5 cm

Measurements card inches:

- Very Vanilla card base: 4-1/4" x 11", score at 5-1/2"
- Blooms & Bliss DSP layer: 4" x 5-1/4"
- Mint Macaron Glimmer Paper layer: 3-1/8" x 3-3/4"
- Mint Macaron layer: 2-7/8" x 3-1/2"
- Very Vanilla layer: 2-5/8" x 3-1/4"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha
Product List

Geen opmerkingen