Stampin' Up! Special Reason Colour Challenge

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Special Reason Colour Challenge


stampin sacha, special reason colour challenge kaart

In mijn laatste blogbericht heb ik verteld over 'Crafting with Lea & Sacha UK/NL', de Facebook groep die Lea en ik samen hebben opgericht. Op dit moment hebben we een colour challenge en het leek me leuk om jullie te laten zien wat ik heb gemaakt. Ik heb de Special Reason bundle gebruikt, bestaande uit de stempelset en de Stylish Stems Framelits (wanneer je de stempelset en framelits als bundle koopt krijg je 10% korting!).


kaart gemaakt voor colour challengei'm lucky to have a good friend like you

De colour challenge bestaat uit 9 gekleurde vakjes en daaruit moet je drie aansluitende vakjes met kleuren kiezen. Ik heb gekozen voor donkerblauw (Dapper Denim), lichtblauw (Pool Party) en geel (Daffodil Delight). Als extra accent heb ik een strip Designer Series Paper gebruikt (van de In Colors 2016-2018) met daarnaast een Dapper Denim Ruched Ribbon lint met strik.

kaart met bloemen en lint

De Special Reason bundle heb ik eerst over het hoofd gezien, maar wat een prachtige bundle is het! Ik zal er binnenkort een video tutorial mee maken, want een foto doet de bundle geen goed recht. Om de kaart af te maken heb ik met een Gold Wink of Stella wat spetters gemaakt (al ben ik een béétje te enthousiast geweest misschien, ha ha) en ik heb drie Daffodil Delight Enamel Shapes opgeplakt.

Afmetingen kaart centimeters:

- Whisper White basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Dapper Denim laag: 14,0 x 10,0 cm
- Whisper White laag: 13,5 x 9,5 cm

Measurements card inches:

- Whisper White card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Dapper Denim layer: 5-1/4" x 4"
- Whisper White layer: 5" x 3-3/4"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha

2 opmerkingen

  1. Beautiful card! I love the blue and yellow color scheme.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thank you Daria, I'm so pleased you like it! 😊

      Verwijderen